Arkadaşlar 650 TL bütçeyi sadece 20TL aşarak aşağıdaki sistemi topladım ve almaya karar verdim. Bütçem çok sınırlı olduğundan aşırı bir performans zaten beklemiyorum ama bu sistemin bana göre Fiyat/performasn oranı iyi oldu. Vatan'da indiirm olduğundan en geç pazar günü alacağım ama hala değişikliklere açığım belirtmek isterim. Elimde ekran kalvye mause hdd dvd rw termal maacun var zaten. Bunlarıda alıp sistemi kuracağım. İşlemciyi x3 seçtim çünkü gizli bir kapatılmış işlemcisi varmış zaten onuda açında x4 performasnı veriyormuş. işlemci hızınıda 3.4 yada 3.6 falan yaparak kullanacağım. Anakartı geleceğe yönelik seçtim. Sata 3 usb 3 olsun istedim. Ekran kartı bu fiyata en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ramlerde aynı şekilde soğutuculu ve 1600mhz kasada 124 tlye gene soğuk sessiz ve stil bir kasa. Sizin önerilerinize açığım. AMA ÖZELLİKLE SİSTEMİ HER AÇIDAN YORUMLARSANIZ. ENUFAK YORUM BİLE BENİM İÇİN ÖNEMLİ. YAZMAYA ÜŞENEN VARSA EN AZINDAN İYİ YADA KÖTÜ BİŞEYLER DESİN BIRAKSIN. Şimdiden herkese çok teşekkürler yorumlarından dolayı.
SİSTEM:
AMD
Athlon II X3 455 AM3 3.3GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci
SAPPHIRE
HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
XIGMATEK
ASGARD PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
ASUS
M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart