Hangi Yarış Oyunu Daha İyi?
Yarış Oyunları
Burnout Paradise yok.O da PC'ye çıkmış çok başarılı bir yarış.Ben oyumu ona verirdim.
Paradise'a verdim oyumu.
"Need for Speed Most Wanted" bana yeter:))
Need for Speed serilerinden '' şuan '' en hoşuma giden serisi Most Wanted. Gerek adrenalin dolu polis ile aramızdaki kaçışmalar gerek ise mükemmel oyun konusu. Şahsen beni süreklemiş ve hala sürekleyen bir oyun olmasından dolayı oyum; Need for Speed: Most Wanted !
:D bende gird oynamaya çalışıyorum ama olmuyor hususi oynamak için dreksiyon setimi alacaz gaza basar basmaz araba patiye kalkıyo :D en favori oyunum most wanted undergraund 3 çıksa güzel olacakti ama yalan oldu :Onda da büyük ihtimal "Dirt"teki gibi gaza asılmayıp yavaş yavaş, basıp bırakarak hızlanacaksınız, NFS'nin aksine. Çünkü gerçekte de olduğu gibi arabanın motoru güçlü olduğundan arabaya spin attırıyor.
süleyman ve emre arkadaşlarım. Oyunda bu sorun için özel bi ayar var. Yarışdayken oyunu durdurup options'a girin. Advandec seçeneğini açın.. Aşağıda accerelation saturation seçeneğindeki çubuğu yüzde 20lere kadar getirin. Böyle şoförümüz gaza lıştıra lıştıra basacaktır. Kalkış hızı değişmiyecektir sadece patinaj yapmayacaktır araç. Aynı şekilde brake saturation seçeneğinide düşürürseniz frenede yavaş basacaktır ve spin atmayacaktır virajlarda. en üstteki ayarlarda direksiyon ayarları onu da biraz düşürün ki hassas olsun.