yasak usul usul devreye giriyor da ondan
dns filan hikaye
geçtiğimiz ay biliyorsunuz site isminde geçen bazı kelimeleri açıklayıp bunları yasakladık demişlerdi
şimdi de çocuk istismarını öne sürüp istemedikleri yada mualif olan her türlü siteyi kapatabilecek daha genel yasağı devreye alıyorlar
bu yaşadıklarınız sonun başlangıcı
yasakları aşamıyorum :(
- 1
- 2
Şu bir ay içinde yurtdışı çıkışlı websiteme DNS siz giremiyorum. Websitem tamamen legal ve yaş sınırlaması yoktur. İsveçli bir şarkıcı için yapılmış bir hayran sitesi. Bu kadar temiz olan bir website nasıl oluyor da yasaklanıyor?
Bu internete birşeyler oluyor... ;(
yazıklar olsun, aslında saglayıcıları yola getirmemiz lazım,kalabalık bir kitle internet aboneligini iptal ettirirse(btkye karsı biseyler yaparlar) ne yazıkkı cogu kullanıcı taahütle sözlesmede oldugu için zor birsey bu da...
http://hidemyass.com/ şu siteyi dene bide ben bununla giriyodum yasaklı yerlere
ULTIMATE PC Atölyesi !!!!!!
Evinizde ve işinizde bilgisayar arızalarını kolaycagidermek sizi mutlu etmez mi?
Bilgisayar Onarım bilginizi en üst seviyelere çıkarmayane dersiniz?
Her problemde bilgisayarınıza format atılıp her şeyinizinyerinin değişmesi sinirlerinizi bozmuyor mu?
“İçeride sizin için hazırlanmış çok zengin bir içerik varacele edin bu fırsatı kaçırmayın. Evinizde, işinizde size her an yardımcıolacak bir ürün var “
- 1
- 2