çıktığından bu yana Windows 7 ultimate kullanıyorum (illegal olarak ) bazı araçlar kulanarak active ediyordum ama bu aralar hiç bir şey active yapmıyor şimdi
yasal windows 7 professional almak istiyorum ama bilgisayarıım Toplama bilgisayar
ne yapmalıyım
hangi windows 7 pro ürünü almalıyım
ve nereden yardım ederseniz sevinirim
Yasal Windows 7 almak istiyorum ancak
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
240 mesaj
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
240 mesaj
peki OEM windows 7 toplama bir bilgisayarda kullana bilirmiyim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,153 mesaj
bir işletim sistemine bu kadar para verilmez özelliklede windowsa:D
300tl para vereceğine
windows 7 loader kur
ben çıktığından beri böyle kullanıyorum
Türkiye şartlarına bakarsak tabiki Orjinal bir işletim sistemi almak normal askeri ücretli çalışan biri için zor 600tl maaş alıp 300 ona verirse :( neyse bu konular uzun sürer korsanda kullanmak iyi değil tabiki insanın maddi durumuna bağlı ;)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,153 mesaj
Türkiye şartlarına bakarsak tabiki Orjinal bir işletim sistemi almak normal askeri ücretli çalışan biri için zor 600tl maaş alıp 300 ona verirse :( neyse bu konular uzun sürer korsanda kullanmak iyi değil tabiki insanın maddi durumuna bağlı ;)çok haklısınız ama ben çok zengn olsam bile bir işletim sistemine 300tl vermem işletim sistemide adam akıllı bişey olsa bari
çok haklısınız ama ben çok zengn olsam bile bir işletim sistemine 300tl vermem işletim sistemide adam akıllı bişey olsaYani doğuştan hırsızsın:) Windowsu beğenmiyorsan UNIX, LINUX var onları kullan:) Hem adamın malını çal hemde kötüle:)))Yav çaldığım bilgisayar hoşuma gitmiyor çok dandik, iyiki para verip almamışım:) der gibi:) Birde korsan kullanıma teşvik ve tavsiyede bulunarak suç işliyorsun:) Allah bilir senin evinde korsan cd bilgisayarında crack te vardır :) BSA sakın duymasın!!!