Arkadaşlar genç fenerbahçeliler öldü malesef artık onları yaşlı fenrbahçliler temsil edecek yani dedler.
YAŞLI FENERBAHÇELİLER.
bizim 73lük feldkampa bastonla gezecek diyen gfb ler ! :) bakalım şimdi ne yapacaklar :D
neymiş efendim gfb ansgfb olamzmmı :D ne ise........
yusuf99neymiş efendim gfb ansgfb olamzmmı :D ne ise........kardeş senin amacın ne ya
siz beni kızdırıyorsunuz. bende karşılık veriyorum. şimdi fenrbahçeli kardeşlerim biz,m sizden daha çok başarılarımz var daha çok kupalarımzı var siz bunu neden kabullenmiyorsunuz.
yusuf99siz beni kızdırıyorsunuz. bende karşılık veriyorum. şimdi fenrbahçeli kardeşlerim biz,m sizden daha çok başarılarımz var daha çok kupalarımzı var siz bunu neden kabullenmiyorsunuz.evet ya.. türkiyenin GELMİŞ GEÇMİŞ en başarılı takımı kimdir sizce??bi galatasaraylı fenerbahçeli yada başka bi takımlı olsanızda futboldan biraz anlıyorsanız cevap verin soruma.gerçekleri kounşalım.
Haklısın DaRWeLL Açık açık konuşalım herkes objektif olsun.
bu muhabbet tartşmaya gider son söz şanlı sevdamız fener bahçe :) gerisi bizlere hikaye yusuf99
sen öylse san ersinbakar gereçkleri konuşun hadi türkiyenin en bşarılı takımı kim. hadi konuşun niye sustunuz herşey ortada
evet 6 kasım gibi :) vallahi ben hiç bir gs li arkadaşımla tartışmam çünkü boş şey elimize geçmez birşey onlar yoluna biz yolumuza başarılı olan kazanır diğeride saygı gösterir centilmenlik ön planda benim için dolayısıyla
herkese laf gelir bize göre sultan her kes keyfine baksın kanaryam bambaşka.......
yusuf99sen öylse san ersinbakar gereçkleri konuşun hadi türkiyenin en bşarılı takımı kim. hadi konuşun niye sustunuz herşeySusan Yok. İki dk. Kaybolduk. ... Haklıyız Başlatan Sizsiniz. Kim Oldugunuzu Biliyorsunuz.... Bizimde Kim Oldugumuzu Biliyorsunuz Harfi Harfiyen GeNcFB... ULN..