metro last night çıkmadıki daha :)
yaz geliyor
Metro nun m sini duyunca tüylerim tiken tiken oluyo 2033 kurdum gecen sistemden tuaf sesler geldi az zorlasa konuscaktı sanırım abiii kurbanın olamm kapa su oyuniii belimmmm oyyyyihiiihh :D:D:D
Metro nun m sini duyunca tüylerim tiken tiken oluyo 2033 kurdum gecen sistemden tuaf sesler geldi az zorlasa konuscaktı sanırım abiii kurbanın olamm kapa su oyuniii belimmmm oyyyyihiiihh :D:D:Harbi oyun pc nin canını çıkarıyor yav.35 dereceyi geçmeyen işlemci 56-60 C yi gördü oyunda :D
http://www.youtube.com/watch?v=fGQVkKB4lLU süper tralier
penitum dual core e6600 3.06 ghz 2mb, 2gb 1600mhz ram, ati readon hd4650 1gb 128bit ,kasmadan oynuyodum:)
soğutucu var işlemcide 40 dereceyi geçmiyodu ekran kartınada kasanın fanlarından var üstünde 50 C geçmiyo
ekran kartı 80c işlemcide 60c filandır normalde :)
neyse konuyu dağıtmadan oyun tavsiyelerine devam malüm 3 aylık tatil var ve her oyun 2gün civarı bitiyor:)
benim anakartta 2gb 1600mhz ram takılı pentium dula core e6600 3.06 hd4650 ekran kartı var buna 6gb ram daha alsam 64 bitte oyunları açar mı?İşlemcimiz aynı
Bende 8 gb ram var
4600 ekran kartı bugün piyasada açamadığım tek oyun metro 2033
Geri kalan oyunları hep açtı sistem
Metroyu açamamasındaki etken ekran kartı
6 gb daha ram ekledinmi oyunlar harika olur sistem rahatlar..
İşlemci hafife alınacak bir işlemci değil kaç yıldır kullanmaktayım...
Sen birde şu oyunu indir kur tabi ekran kartı açarsa
bu oyunu benim diyen kart zor açıyor oyundamı sorun var yoksa grafiklerimi ağır anlamadım gitti öle çok aşırı grafikleride yok..
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
oyunda sorun vardır ben ayarları düşürünce kasmadan açıyordu çok rahatda oynadım :)
ben 6 sene pentium 4 2.66 ghz 1m 533 mhz kullandım sistem gecen sene alev aldı. yeni kasa topladım :)İşlemci bugün ucuz 5 yıl önce topladım sistemi
ramde 512 mb 2gb geçince yeter diye düşündüm keşke 8gb alsaydım bide adam 200 tl ye q8400 veriyodu sıfır bu işlemici 100tl diye taktı
Aynı anda
5 tane işletim sistemi çalıştırdım vmware üzerinde birde ana işletim sistemi etti 6
üstüne 1 tane oyun açtım photoshop programınıda açtım
kullandığı ram 7 gb işlemci kullanımı % 78 kasma donma yoktu 2 çekirdek işlemci hemde
Isısıda 42 derece idi
Yeni sistem toplucam zaten sistemde ekran kartım koyverdi sadece.. Diğer elemanlar daha 6 yıl kullanılır..İşlemcin iyi yani değiştirirsen ekran kartının bir üst modelini al birde 4 gb daha ram ekle
Kendi tavsiyem..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 27 Mayıs 2012 12:33
Ben oc işine girmedim hiç girmemde boş iş bence heyecan arayanların yaptığı bir iş....
Ram'e biraz daha ödeme ayırsan
OCZ Gold Edition serisi ram'lerden al dicem ama bütçen ne olur bilmiyorum...
http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-gold-edition.html
4+4 şuan ki sistemde kullanıyorum
Syndicate,Sniper.Ghost.Warrior,nfs the run ,metro 2033,Mass.Effect.3,l.a. noire,Just.Cause.2,gta 4,Deus.Ex.Human.Revolution,delta force serileri,Dead.Island,cod serileri,bat3,bad company2,Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction,James.Bond.007.Blood.Stone ve Quantum.of.Solace ,Sniper.Elite.V2
Olmayanları yazayım not defterine
neyse ben gideyim biraz ders çalışayım yarın son sınavlarım var onlarıda bitireyimde içim rahat rahat oyun oynarım foruma girerim :)