YazDerle.tr.gg Açıldı!

Tolunay Kaymakçı
09-06-2011, 15:01   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

Arkadaşlar programlama ile ilgili dersler verecek olan sitem açılmak üzere. Henüz ders yok ve bazı yerlerinde problemler var. Eğer sizde bir sorun görürseniz lütfen bana bildirin. Aslında bakarsanız site profilimde yazan bilgisayardan kurtulmak için açtım diyebiliriz :) Yani siteden gelecek gelir (tabi gelirse) ile yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum.

Site --> http://yazderle.tr.gg/

Arkadaşlar sitemize destek olun sayfasına girmeden çıkmayın lütfen :)
Teşekkürler.

sosyalik
09-06-2011, 15:26   |  #2  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Üyelik istemediğiniz için teşekkürler.Benim anlatmak istediğim bu işte.Bazı siteler gidiyor yok linkleri görmek için üye olun, bu sayfaya girebilmek için üye olmalısınız... diyor.Ondan sonra da üyelik istemeden bu işi reklam gelirleriyle yapabilirsiniz deyince de yok ortada emek var bilmem ne bilmem ne...

Neyse size başarılar dilerim.Amacına ulaşırsa başarılı olacağını düşünüyorum.Hem bir şeyler öğrenmek için hem de reklamlara tıklamak için siteyi ziyaret edeceğim :)

Tolunay Kaymakçı
09-06-2011, 16:00   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj
Alıntı: sosyalik  
Üyelik istemediğiniz için teşekkürler.Benim anlatmak istediğim bu işte.Bazı siteler gidiyor yok linkleri görmek için üye olun, bu sayfaya girebilmek için üye olmalısınız... diyor.Ondan sonra da üyelik istemeden bu işi reklam gelirleriyle yapabilirsiniz deyince de yok ortada emek var bilmem ne bilmem ne...

Neyse size başarılar dilerim.Amacına ulaşırsa başarılı olacağını düşünüyorum.Hem bir şeyler öğrenmek için hem de reklamlara tıklamak için siteyi ziyaret edeceğim :)

Saolun :) Site asla üyelikli olmayacak.