Arkadaşlar bilgisayarıma yaklaşık 1.5 hafta önce format attım. Herşey yolundayken Windows Live Messenger 8.5 Beta da güncel sürüm mevcut yüklemek için buraya tıklayın yazan yere tıkaldım. Her neyse msn 9.0 yükeldim. Daha sonra dil paketi plus gibi eklentileri yükledim. Sonrasında kişi listemdekilere mesaj yazdığımda karşıdaki kişilere ulaşmadığını anladım. Ama ilk önce onlar yazarlarsa ben onalarla normal bir şekilde konulabilyorum. Msn 8.5 i yükelemeye çalıştım ancak order version windows vb. yazan yazıyla karşılaştım. İnterneti kapayıp yükledim bu seferde msn i güncelleyin yes ve no ikonları geldi. Yes diyip yüklüyorum. Bikaç şey yükleniyor daha sonra herhangi bir değişiklik olmuyor. No ise msni açmıyor. Bu sorun neyden kaynaklana bilir?? Yardımlarınzı bekliyorum..
Not:Windows Xp orjinal değildir.
Yazdıklarım gitmiyor
bu sorun msn 9.0 da oluyo sen denetim masasından msn yi kaldır 8.5 yukle programı tam kaldırman için güncellemeleri goster ikonuna tıkla ve tum guncellemelerini kaldır sonra yeniden yuklemeye çalış umarım sorunun hallolur
WLM 9.0Beta resmi olarak yayınlandı mı ki?
remi olarak yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum ama bana sonrak sürümü yüklememi istiyiyo..
O zaman senin kullandığın son sürüm değildi. 8.5Betayı kullanıyorum demişsin. Muhtemelen onu 8.5 final sürümüne yükseltmeni istemiştir. Çünkü henüz resmi olarak 9.0'un betası yayınlanmadı. İnternette dolaşan, Beta Testerlardan birinin sızdırdığı beta sürümü. Messenger da henüz yayınlanmamış bir sürüme yükselt diye uyarmaz.
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekür ederim. En sonunda sayenizde hallettim msnimde ki sorunu saolun..