yazıcı izli yazıyor

memedeath
14-09-2008, 12:46   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

HP mono laser yazıcım var. Son iki gündür yazdırırken sayfanın üst kısmına yazdığı yazıların aynısını biraz daha silik olarak sayfanın alt yarısına da yazıyor ve orada olması gereken yazılarla karışıyor. Bu benim evde düzeltebileceğim bir hata mı? Ne yapabilirim?

RepublicBH
16-09-2008, 12:26   |  #2  
Taze Üye
6 mesaj

Bu cevap pek hoşuna gitmeyecek ama bence kendi başına yapabileceğin müdahaleler sınırlı.

Yazıcının yazılımında kaynaklanıyordur bu sorun. Yazıcıyı sistemden kaldırıp tekrar yükleyebilirsin. Eğer mümkünse yazıcıyı fabrika ayarlarına döndürebilirsin (reset).

Ama bence en garantisi HP'nin teknik servisine danışmak. Garantisi bitmediyse teknik servis hakkımızı sonuna kadar kullanmalıyız bence.

emrahcagigan
17-09-2008, 13:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
291 mesaj

meraba benimde böle bi sorunum oldu daha önce ama ben mürekkep püskürtmeli yazıcı kullanıyorum orjinal kartuşa dolum yaptırmıştım baya bi süre kullandıktan sonra senin ki gibi bi sorun başladı ne yaptıysam düzeltemedim dolum yaptırdığım yere gittim aslında dolum die bişe olmadığını sadece masrafsız bi şekilde mürekkep sorununu giderdiklerini sölediler hp ye mail attım kartuşumu gereken talimatlarla temizlemem gerektiğini sölediler temizledim tekrar tekrar düzelmedi tekrar ulaştım orjinal kartuş kullanıp kullanmadığımı sordular gittim yeniden kartuş aldım sorun morun kalmadı

senin yazıcın laser miş ondada bole olurmu bilmem ama bi fikrin olsun istedim kolay gelsin