Merhaba
Ben Xp Professionlas Kullanıyorum Önceden Yazıcıdan Resim Çıkarta Biliyodum Uzun Bi Aradır Yazıcıya Dokunmadım Şimdide Bir Resim Çıkarmam Gerek Yazıcı Hp Deskjet 3550 Yazıcıyı Açıyorum Işık Yanıyo Resimi Yazdır Diyorum İleri Falan Diyip Belgelerime Kayıt Ediyorum Devamı Nasıl Olcak Yardım Yarına Lazım Ödevim Var Lütfen Yardım
Yazıcı Yardım
Selamlar...
Resimleri fotoğraf kağıdına mı basıcaksınız yoksa normal a4 e mi ?
Ayrıca resim bilgisayarda yüklü mü yoksa tarayıcıdan mı geçirip basacaksınız bilgi verirmisiniz ?
yazdırıcağın resmi windows foto. görüntüleyicisinde aç yazdıra tıkla boyutunu ayarla kağıt seçimini yap ve yazdır de bu kadar . benim ki canon ben böyle yapıyorum ama hp'de de farklı olmıcağnı düşündüm
Selamlar...A4 Kağıdına
Resimleri fotoğraf kağıdına mı basıcaksınız yoksa normal a4 e mi ?
Ayrıca resim bilgisayarda yüklü mü yoksa tarayıcıdan mı geçirip basacaksınız bilgi verirmisiniz ?
Bilgisayarda YüklüNetqoLicK
Yazdır Diyince Sihirbaz gelio İleri diyorum yazdırma seçenekleri orda seçip tamam diyorum yazdır diyince kaydetcem yeri seçtiriyor ama ben yazdırcam nie kayıt ediyim :D
Son Düzenleme: reugef ~ 22 Şubat 2010 00:24
Benim yazıcım da Hp 4500 serisi.Resimin üzerine sağ tıklayıp yazdır dediğimde aşağıdaki gibi pencere çıkıyor ve boyutunu ayarlayıp yazdırıyorum.Yazıcıyı sistemden kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.Sisteminiz yazıcıyı görmüyor olabilir.
A4 Kağıdınao zaman ya xp sorunlu senin yada yukarıdaki abinin dediği gbi yazıcıyı tekrar kur. böyle yapmaması gerek. bu yazıcının kendine özel programıyla yazdırmayı denesene.mesela bnm canonun menüsüne girdiğimde dosya yazdır yeri var ordan seçince resmi direk yazdırıyor. foto. görüntüleyiciyi kullanma yani.. ödev yandı galiba :)
Bilgisayarda YüklüNetqoLicK
Yazdır Diyince Sihirbaz gelio İleri diyorum yazdırma seçenekleri orda seçip tamam diyorum yazdır diyince kaydetcem yeri seçtiriyor ama ben yazdırcam nie kayıt ediyim :
Son Düzenleme: NetqoLicK ~ 22 Şubat 2010 22:05
o zaman ya xp sorunlu senin yada yukarıdaki abinin dediği gbi yazıcıyı tekrar kur. böyle yapmaması gerek. bu yazıcının kendine özel programıyla yazdırmayı denesene.mesela bnm canonun menüsüne girdiğimde dosya yazdır yeri var ordan seçince resmi direk yazdırıyor. foto. görüntüleyiciyi kullanma yani.. ödev yandı galiba :)Ödev Haftayaymiş ama ben yanlış hatırladım heralde nese ben genede yapayım şimdi silip yeniden kurarım eğer olmassada olursada yazarımSon Düzenleme: reugef ~ 23 Şubat 2010 19:40
Ben cd sini bulamadım internettem indirirsem olur dimi ?