yazıcı

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
alperagic
03-07-2004, 16:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar merhaba ben ilk defa bu forma katılıyorum biraz saçmalayabilirim.benim sizlre sorun benim bir yazıcım var ama yazıcını alınış tarihi 1999 ve aldığım ilk sene kullandım(kartuşum bitene kadar) bir daha açmamak üzere taki 15 gün önceye kadar bir açtım ki pir açtım şaka bir yana makina çalışmıyor kartuşumu hemde yeni doldurttum devamlı kırmızı uyarı ışığı yanıyor hatalı takılan kartuş anlamına gelen uyarı ışığı bu arad yazıcı hp710c yapmam gerekeni bir arkadaş anlatırsa sevinirim
Not: professional bir kullanıcı cevaplarsa sevinirim kullanıcı olarak ben birazcık bilgisayar konusunda deneyimliyim(8 yıl kadardır)denemek istediğim anlaşılmıştır herhald şimdiden herkese teşşekkür ederim.

BwT
04-07-2004, 00:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
720 mesaj

servise götür derim.

compuman
08-07-2004, 22:44   |  #3  
Yeni Üye
38 mesaj

YArdımcı olabilmemiz için bazı bilgileri vermen gerek. mesela yazıcıyı windows tanıdamı çalışmadı? veya windows tanıdı yaz deyince boş kağıt mı çıkarıyor? veya yazıcı hiç tanıtılamadımı?? Tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.