Arkadaşlar HP MP250 model bir yazıcım var. Fakat daha önce normal çalışan yazıcımdan şu uyarıyı aldım ve yazıcımı kullanamıyorum;
[/URL] [URL=http://yukleresim.com]Yukleresim.com
ÇÖZÜM DENEMESİ :Yazıcının USB kablolarını takdım, çıkardım, farklı portlara takdım. Driver i sildim yeniden yükledim ama malesef bir sonuca ulaşamadım.Nasıl düzeltebilirim.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
Yazıcım görünmüyor?
masaüstü pc lerde power'ın zayıf olması nedeniyle usb ye gelen elektriğin yeterli olmaması yüzünden çok rastlanır bu duruma. bazen de usb kablosunun kalitesiz ya da standartların üzerinde bir uzunlukta olması da ihtimal dahilindedir.
masaüstü pc lerde power'ın zayıf olması nedeniyle usb ye gelen elektriğin yeterli olmaması yüzünden çok rastlanır bu duruma. bazen de usb kablosunun kalitesiz ya da standartların üzerinde bir uzunlukta olması da ihtimal dahilindedir.
Evet arkadaşım tamamen haklısın. Çıkarttım önde ki porta takdım. Yazıcıyı gördü. Fakat daha öncede aynı yere takılıydı ama güç sıkıntısı olmamıştı, sonradan neden böle bi uyarı verdi anlamadım.