Arkadaşlar daha 12.5 yaşındayım biliyorum ama şimdiden program da yazamadım onu da biliyorum ama bilgisayarlara vs. dijital aletlere çok ilgiliyim. (Bütün gün oyun felan oynamıyorum hbriniz olsun :D ) Bi kaç programı birleştirip bişiyler yapıyorum. HTML kodlarından birazdan biraz çok anlıyorum (HTML gerçekte kodlama değil biliyorum) . Şu anda KET (inş TOEFL olcak) derecesinde ingilizcem var. Sayısal derslerim de çok iyi 7. sınıfa gidiyorum. Sizce ben ileride yazılım mühendisi olabilir miyim?
Yazılım Mühendisliği Hakkında....
http://www.kariyermimari.com/egi ... Ct6kCFYob4QodEzu29Q
Bütçen iyiyse bi bak fakat araman falan gerekçek çünkü ben fazla bişi bilmiyorum kursla ilgili fakat bayağı bi eğitim veriyorlar tam 240 saat
fakat bence 15, 16 yaşlarında git şimdi kafanı fazla zorlama istersen :D
bende okuyorum haberleri simdi yok 14 yasinda hacklemis iste cocuk ben daha hic bisey yapamadim diye kendime kiziyordum o kadar kizmiyim o zaman butun sbsler bitince giderim insallah tesekkur ederim arkadaslar kendime.
guvenim geldi
Program yazmak istiyorsan Pythonla başla ve eğitim cdlerini indir , sonra C++ öğrenmeye başla en sonda VB.netle uzman olursun :D:D
Medya işinde bir ayağın çukurda olur verdiğin emeği biraz kestinmi hiç kimse önemsemez seni..
Ama sonunda çalışmayı bırakacak kadar para elde edersin...(tutulursan)
Phytondan önce javascript ve blog kurmayı öğrenmen gerekir bana kalırsa.Çünkü yazılan program bedava olsa bile ilk site tasarımına sonra programın işlevine, en sonda program tasarımına bakarlar (:
derleme olarak phyton, blog oluşturma ve kullanma için wordpressle işe başlayabilirsin (: