Yazılımlarınız hep güncel kalsın!

CHIP Online
04-03-2009, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kullandığınız onlarca yazılım için güncelleme takip etme devri sona erdi. İşte bu işin ilacı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Yazi ... l-kalsin_10532.html

Bilgisayar kullanıcılarının en çok canını sıkan şeylerden biri, hiç şüphesiz internet üzerinden gelen virüs ve benzeri zararlı yazılımlardır. Bu nedenle her kullanıcının başta anti-virüs yazılımı olmak üzere spyware ve benzeri koruma programlarını sistemlerinde bulundurmaları gerekiyor.

Ancak bu yazılımları kullanmak da tek başına yeterli değil elbette. Örneğin kullanıcıların büyük bir kısmının pek dikkat etmediği bir nokta vardır: Sistemlerine kurdukları yazılımların güncel sürümünün bulunup bulunmadığına pek dikkat edilmez. Oysa bilgisayarlara kurulan her yazılımın en güncel sürümünün kullanılması gerekiyor; zira yazılımların eski sürümlerinde bulunan açıklar sadece bu güncelleme paketleriyle giderilebilir.

Yalnız sistemde kurulu olan onlarca programın güncel sürümü olup olmadığına tek tek bakmak biraz zahmetli olabilir ve kullanıcılar bu nedenle yazılımların güncel sürümlerini indirme konusunda biraz yavaş kalabilir. Ancak geliştirilen bir yazılım sayesinde artık sisteminizde kurulu olan tüm yazılımların en güncel sürümlerini kullanabileceksiniz.


Tüm konu: Yazılımlarınız hep güncel kalsın!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu yazılım yerine önerebileceğini alternatif bir araç var mı?

Fattur
04-03-2009, 21:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Ben elimle kontrol ediyorum daha iyi oluyor.