Yazın çalışmak isteyenler ( İstanbul ) harita

lazrailefsanesi
07-07-2008, 21:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

Yaz ayı boyunca çalışmak isteyen 2,3,4 sınıf jeodezi ve fotogrametri mühendisliği öğrencileri aranmaktadır. Genel olarak arazide çalışacak, geodimeter ( Trimple ) 600 kullanmayı öğrenecek, aktif şekilde kendisine öğretildikten sonra alet kullanma imkanı olacak hevesli genç arkadaşlar arıyoruz.

Arazide yükümüzü hafifletmesi amacında olduğu için kendisine düşükte olsa maaş ve yemek verilecektir. Arazide biz ne kadar çalışıyorsan kendiside o kadar çalışacak ve kesinlikle işi kazık çakmaktan ibaret olmayacak. Bu konuda endişe duyulmasın. Yaz boyunca kroki tutmak, Aplikasyon, hassas kolon aplikasyonu, plankote, ( henüz ihale kesinleşmedi ama büyük ihtimal halihazır alımı ) ve başından sonuna kadar bir haritacının inşaat alanında neler yaptığı, konularında bilgi verilecek ve uygulamalı yapması sağlanacak. Kendisi direk olarak arazi ekibinin bir parçası olacaktır.

Kendisi arazi ekibinin bir üyesi olacağı için bu iki-üç aylık çalışma süresini kişi eğer isterse Cv'de gösterebilir ve bizzat harita mühendisi olarak ben kendi çalışmasına kefil olacağımı buradan beyan ederim ( tabi çalışırsanız :)

İlgilenenlerin haftaiçi 0 212 886 60 87 numaralı telefon numarasından yada 0 532 701 63 93 cep telefonundan Olgun YAZICI'ya ulaşmaları rica olunur.

Çalışma adresi TÜYAP FUAR yanı kardeşkent Sitesi B2 blok BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL.