Arkadaşlar yerel disk D deki herhangi bir değişikliği taşınabilir harddiske de otomatik veya benim isteğimle kaydedebilecek bir program var mı? veya benim yapabileceğim birşey var mı. bilgisayara güvenemediğim için böyle birşeye ihtiyacım var. yardımlarınız teşekkür ederim. saygılarımla
Yedekleme Programı
İstediğin tam anlaşılmadı,Bilgisayara güvenmeiyorsun ama taşınabilir hdd ye güveniyorsun yanlış bir düşünce biçimi bu düşünceden biran önce kurtulsan iyi olur harici hdd ler daha çok arızalanır sabit disklerde kurtarma ve veri kaybı oldukça azdır.
hem D de hem haricide durmasını istiyorum bilgilerimin. D de yaptığım en ufak bir değişikliği bütün verilerin tekrardan kopyalanmadan sadece o değişikliği haricide de yapmasını istiyorum. maksadım olası çökme durumlarında işimi şansa bırakmamak. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
acronics true image'i tavsiye ederim
bilgisayarınızda raid yapısı kullanabilirsiniz.Mesela raid1 yaparak bir bilgi bir diske yazılırken diğer bir kopyası da diğer disklere yazılır.bu şekilde veri kaybı olacak diye düşünceniz olmayacaktır.bu yöntem ile birden fazla diske bile verilerinizi aynı anda yazdırabilir backup'ını alabilirsiniz.