arkadaşlar
aldığı yedeği cd'ye yada dvd'ye sığacak şekilde bölen bir yedekleme programı varmı?
Yedekleme programı
neyinn yedegi mesela???cd nin mi dvd nin mi?kaç mb ki senin dosyan?dvd 4.7 gb,cd 700 mb alır.
bölme konusunda nero 7 i kullanabilirsin.
mesela müzikler klasörünün (yaklaşık 6 gb) yedeğini almak istiyorum.ama tüm harddiskin yedeği değil
acronıs true ımageda ışını gorur
Benim bilgisayarımı düzenli olarak yedeklediğim bi program var mesela:Paragon Hard Disk Manager 2007. Bu sadece yedekleme değil hard disk ile ilgili tüm işlemlerinizi(yedek, bölümleme, birebir imaj, vs.) yapabilirsiniz. Eğer siz de benim gibi sıkı bi CHIP takipçisi iseniz program arşivinizde olacaktır.Hangi ay olduğunu hatırlamıyorum ama 2007 şubat olabilir.Ama 2007 kesin:)
benim amacım tüm harddiski yedeklemek değil.
bir kere yedekledikten sonra sadece değişen ve yeni eklenenleri yedekleyen ve cd yada dvd'ye sığacak şekilde bölen bir yedekleme programı bulmak
tmm işte.Programda create back-up sekmesinden back-up wizard'ı çalıştır.Çıkacak pencerede altta yer alan change backup settings ten istediğini yap.İster parçalara böl.İster direkt cd veya dvd'ye kopyala istersen arşive şifre ver. Herşeyi yapabilirsin bu programla.