slm arkadaşlar yeni aldığım ınca 22''lcd mönitör yaklaşık 5 / 6 saar açıktı oyun filan oynadım sonra pc kendi kendi reset attı açıldı ama görüntü yok sinyal yok yazıyo kapatıp açıyom gene aynı sinyal yok bende mönitörün kablularına bakım dedim aşırı yanık kokusu var ve çok ısınmış çıkarttım eski tüplüyü taktım o açıldı anladımki lcd pert oldu sabah servisi aramak için hazırlık yapıyodum son bi kez daha denim dedim bakalım çalışacakmı diye taktım bu sefer açıldı hiç bişey olmamış gibi ve şuan hala kullanıyom bu neden böyle oldu nasıl ısındı neden yanık kokusu vardı hadi koku vardı niye şimdi açıldı hiç anlamadım k.bakmayım biraz uzun oldu ama derdimi tam anlatım dedim ::)))
yeni aldığım lcd mönitör yanık kokusu var
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
O zaman iş yaş. PSU'nuzu yükseltmenizi öneririm.
O zaman iş yaş. PSU'nuzu yükseltmenizi öneririm.yok ya Psu daha ne kadar yükselecek ki?
520 WATT ati 4830 için çok yeterli...
Psu dan değil
Ama ekran kartı girişinden olabilir oraya bakın
Monitöre gelen kabloya bakın monitöre tam oturtulmuş mu,oturtulmamışsa, iyice orayı sıkılayın...
oralardan değil bence kasayı mönitörun arkasına koymuştum yan çekilde kasanın havalandırması mönitörün arkasına üfluyodu araları 15 veya 20 cmdi ondan çok ısınıp kapandı herhande şimdi iyi akşam 7:30dan beri açık fazla bi ısınma yok
herrscher----- arkadasım sen napıyosun ya bosuna arakadasa masraf mı actıracaksın ya böyle bilmeden etmeden konusmayın ya ben bile 4870 kullanıyorm 400 watt psu var yetiyor artıyor bile bilir bilmez atma bence