Merhaba arkadaslar bugun Toshiba L840/007 Notebook aldım.
Ben buna 0'tusuna basılı tutarak format cektım win7 kurucaktım (Win8 Geldi) Toshıbanın Kendı HDD Recoverysi ile format cektim.(Hdd Recovery' partını sılmedım)
Neyse Pcyi Acarken "checking media Fail 2,3 sn sonra ise No bootable device -- please restart system yazıyor.
benim evimde 2 adet Toshıba var bunu yeni aldım eskı toshıbadada hdd recovery kullanırken boyle hata vermıstı ama onda 0' tusuna basılı tutunca veya Windows 7 Cd'sını takınca goruyordu Bios'dan ayarladıgımda usb ıle format atmıslıgımda vardır ona neyse.
Yeni aldıgım toshıbaya 0'tusuna basılı tutarak baslattıgımda Hdd cıkmıyor daha bugun aldım ustelık 2.denemede boyle sakatlık yaptı sonra bıosa gırdım barı Cd'den wındows7 kurayım dıye boot sıralamasında cdyı 1.sıraya almama ramen Cdyı gormuyor taktıgım usb,Cd, gordugu ve okudugu halde acmıyor hard dıskıde bıosdan goruyor makına yenı bugun wındows 8 ıle acmıstım hatta ama wın8 beyenmedıgım ıcın hard dısk recovery yaptıgımda boyle hata aldım ne yapmam lazım Bıosdan Cd,Usb ve hard dıskı goruyor notebook ama acılmıyor boot'da yardım plz.
yarın teknık servıse verıcem cozulmezse....