merhabalar anakarti kurdum islemcisini taktim kablo baglantilarini kontrol ederek bagladim ama görüntü alamiyorum defalarca denedim olmuyor anakart yeni Gigabyte GA-990FXA-UD5 rev. 1.x bios dami bi sikinti var acaba bilemiyorum nasil cikicam icinden yardimlarinizi bekliyorum ekran karti hd5770 islemci AMD Athlon II X4 635 2,9 GHz power 5oow
4gb ddr 3ram 500 gb harddisk hepsi calisir durumda eminim anakarta yeni
yeni anakart görüntü alamiyorum yardim lütfen
önce format. sonra sorun varsa tekrar detaylıca yazarsın.
merhabalar anakarti kurdum islemcisini taktim kablo baglantilarini kontrol ederek bagladim ama görüntü alamiyorum defalarca denedim olmuyor anakart yeni Gigabyte GA-990FXA-UD5 rev. 1.x bios dami bi sikinti var acaba bilemiyorum nasil cikicam icinden yardimlarinizi bekliyorum ekran karti hd5770 islemci AMD Athlon II X4 635 2,9 GHz power 5oow
4gb ddr 3ram 500 gb harddisk hepsi calisir durumda eminim anakartaEkran kartı güç kaynak kablolarını anakart üzerindeki 8 pinlik girişi takmış olmayasın? Güç kaynağının kaç tane 4 pin, kaç tane 6 pinlik çıkışı var? Bazı PSUlar sıkıntı çıkarıyor. Mesela bazılarında PCI-E yazar uçlarında ve bu kablo anakarta takılmaz.
bütün baglantilari tekrar kontrol ettim dogru arkadslar 12v baglantida dogru fanlar calisiyor harddisk devrede ramlar uyumlu calisir durumda benim besinci sitstem toplamam ilk defa böylebi durumla karsilasiyorum ekran karti sapphire hd 5770 ekran kartimi acaba diyorum bi arkadas format demis görüntü almazsam formati nasil aticam
tamam arkadaslar sagolun problemi buldum 12v cpu kablasunun birinde sikinti varmis yeni farkettim, bu seferede resimdeki problemi asmaya ugrasiyorum fikri olan varmi bu ilk degil daha oncede geldi basima 3 ayri windows 7 dvd si var ama ayni sikinti hard disk bozuk olablirmi
sürücü yükleye değil ileri ye basacaksın.
eğer biostan girip cd ile yüklüyorsan, o resimdeki sayfayı görmemen gerekiyor. yani o sayfadan bir önceki sayfada c yi seçip biçimlendirdikten sonra c seçiliyken, sürücü yükleye değil, ileriye tıklıycaksın.