Yeni Başlayan

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Romana
04-05-2005, 17:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2005

Selamlar. Foruma yeni üyeyim ve aynı zamanda yeni vb öğrenmeye başladım. Memik Yanığ'ın 6.0 pro kitabını aldım ve okumaya başladım. Programcılık bilgim çok kötü aslında. Birşeyler yapabilirmiyim bilmiyorum. Önerebileceğiniz iyi bir şeyler varmı? Teşekkür

mrcplus
04-05-2005, 20:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
564 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005

oncelikle orneklerle kendine gore projeler yap bu senin yeni bir seyler yapmanı ve programcılıgı daha cok sevmeni saglar.eger kitaba baglı kalırsan cabuk bıkabilirsin!!.Birde internet baglantın varsa her hangi bir sorunda webden yardım almayı ihmal etme.Vede bu proje kotu oldu ben bunu sileyim deme bir seyi ise yaramaz olsada bitir gelişimine katkı saglar.
www.planet-source-code.com
www.vbturk.net

gibi siteleri sana oneriyorum.ilk linkte bir çok kod var ve bunları o siteden alarak diledigin gibi kullanabilirsin ama tabi biraz vb konusunda bilgi sahibi olduktan sonra..

Her hangi bir sorunda buraya yazarsan bende sana yardımcı olabilirsim vb konusunda bilgi sahibiyim elimden geldigince sorunları cozmene yardım ederim..

Simdilik diceklerim bu kadar bol VB li gunler:)

susarac
20-07-2005, 15:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
150 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2005

EĞER GERÇEKTEN İSTİYORSAN BU İŞİ KİTAPLARDAN BİLE ÖĞRENEBİLİRSİN.. İNTERNETTE BİR SÜRÜ KAYNAK VE FORUM VAR FAYDALANABİLECEĞİN.... BU KAYNAKLARI İNCELE VE SÜREKLİ DENEME YANILMA YÖNTEMİ İLE BİR ŞEYLER YAZMAYA ÇALIŞ...