1gb ekran kartı
2gb ram
çift çekirdek hp kasa fiyat 650 tl fiyat
sizce alim mi
yeni bilgisayar alıcam özellikleri
1 yılda garanti veriyor .tanıdığım bi abinin kuzeni firmada çalışıyormuş ordan alıcam
peki benim dediğim özellikte bi bilgisayar her türlü oyunu çalıştırırmı crysis 2 falan ?sorunsuz oynarsınız demişlerdi.
zaten benim için bayağa indirim yaptı ve her türlü oyunuda oynarsın demişti :S kararsız kaldım
tam olarak bilmiyorum sadece 1gb olduğunu biliyorum .nasıl olması gerekir?
sen o bilgisayarla mario bile zor oynarsın 650 tl vereceğinne en azından 1000 tl verip toplama pc yapmak daha uygundur hiç deilse blgisayar diye geçer :)
Benim eski emektar toplama bilgisayarım 6 senedir çalışıyor.DVD ve Güç Kaynağı hariç hiçbirşey değiştirmedim.Toplamak daha mantıklı ve aynı özelliklere daha ucuza çıkabilirsin.
Günlük kullanım içindir o bilgisayar. 2 GB Dual Core işlemci, 1 GB ekran kartı. 720p videoları kasmadan izletir ama oyun oynatmaz. Ayrıca toplamada dediği gibi 100 TL'lik parça, +15 TL garanti. 100 TL hepsinin garantisine ödenir ama; 50 TL'dir bilgisayarların garantisi.
bilgisayarı aldım çok memnunum.Crysis2yi sorunsuz bi şekilde oynayabiliyorum 19inç monütör philips.paylaşım için teşekkürler.