bir notebook alacağım.ama laptoplarda windows 7 işletim sistemi oluyor.acaba sonradan windows xp yüklesem bir sorun olur mu?
şimdiden teşekkürler
yeni bilgisayar için işletim sistemi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayarı ablama alacağım.ama ablam windows 7 kullanmayı bilmiyor.bakınca ben bunu kullanamam dedi.slayt ve resim için bir bilgisayar olacak.win 7 de çok değişiklik var mıdır slaytlarda yoksa microsoft powerpoint aynımıdır? yardım için teşekkürler
2007 kullanıyorum.değişiklik yok ise kullanılabilir.yardımınız için çok teşekkür ediyorum.
Xp yi kullandıysa Windows 7 ye de alışacaktır. İlk bakışta Arayüzü xp ye göre çok farklı oludğu için. Karışık gibi geliyor. Ama 1-2 Hafta sonra Windows7 nin daha kullanışlı ve kolay olduğunu anlıyorsunuz.
Birde sunum için kullanılacak demişsinz. Bunların windows 7 ile alakası yok. Office sürümü ile alakası vardır.
Eğer office 2007 sürümünü kullanırsanız çok daha iyi olur. O da ilk bakışta karışık gibi görünüyor fakat daha kolay. Ve 2003 e göre çok daha iyi sunumlar hazırlasınız. Görsel efektler olarak 2003 ten çok daha üstündür.