Arkadaşlar iyi günler...
Bundan yaklaşık 1 sene önce bu siteden Sistem için yardım almıştım.Çeşitli nedenlerden dolayı yazılan sistemi alamadım...Şimdi tekrardan bilgisayar almayı karar verdim.Fakat bu bir senelik süreçte bilgisayarım için yazılan sistemlerin yerine yenilerinin gelmiş olduğunu düşünüyorum...
Önceliklerim;
1.Tam olarak bir oyun bilgisayarına ihtiyacım var.Yani yüksek kalitedeki oyunları rahatça çalıştırabilmeliyim.
2.Kısa zaman aralıklarıyla bilgisayar alamam.Bu nedenle bilgisayarın beni en az 7-8 sene idare etmesini istiyorum.Bu zaman zarfında çıkacak bütün oyunları çalıştırmalı.
Bütçe:3000-3500 lira civarında fakat kesin değerler değil.Ufak tavizler verebilirim.
1 sene önce yazılan bilgisayar sistemi aşağıdadır.Bunun üzerinde değişiklikler yaparak söyleyebilirsiniz veya yeni bir sistem yazabilirsiniz.Karar sizlere kalmış...Dediğim gibi önceliğim oyun bilgisayarı olması yani hangisi uygun olursa onu yazabilirsiniz.
1 sene önceki sistem;(VATAN BİLGİSAYAR)
GIGABYTE
890GPA-UD3H AMD 890GX+SB850 AM3 DDR3 1866(O/C) Anakart
TEAM
4GB (2x2GB) Elite Serisi DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 DUAL Ram
AMD
Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci
AEROCOOL
PGS SERIES VX-E PRO 600W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI
LG
21.5" E2250V-PN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
SEAGATE
3.5" 500GB Sata 2.0 16MB Cache Barracuda 7200Rpm Harddisk
SAPPHIRE
HD5870 Vapor-X GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı (11161-03-50R)
Bilgisayarın şu durumdaki fiyatı 2.625 TL'dir.Yapacağınız sistemin yine Vatan Bilgisayardan olması tercihimdir.Birbirleriyle uyumsuz veya sıkıntı yapacak parçalar varsa lütfen bilgilendirin.Ayrıca AMD yada Intel işlemci veya ATI veya Nvidia Ekran Kartı arasında çok fazla sıkıntı yaşıyorum.Bu konuda da beni bilgilendirip sistemi ona göre toparlarsanız çok çok sevinirim.
Şimdiden bütün yardımlarınız için yürekten teşekkürlerimi ve minnetimi sunuyorum...