arkadaşlar bilgisayarımın iç parçalarını değiştiricem bilgisayarcı benim için parça topluyor bilgisayarı oyun için kullanıcam amd 3.1 ghz işlemçi 4 gb ddr3 ram 500 gb sata hd amd ekran kartı(hangisi olduğunu bilmiyorum)1gb directx 11.0 destekli bu parçalar toplam fiyat 1.200 ytl sizce oyun için yeterli mi yoksa bu fiyatta oyun için önericeğiniz bir bilgisayar var mı?
yeni bilgisayar...
iyi iyi gayet güzel :( kırmızı renkli olursa daha iyi olur
şaka bir yana hangi parçaları topluyor onu tam bilmek lazım sadece kasa topluyor anlaşılan
eger almadıysanız buradan toplasın arkadaşlar parçları bilin ona göre alırsınız adam bundna tabii para kazanacak ama öyle 750 tl ye toplar 1500 tlye de toplar
istanbulda iseniz tüm parçaları vatan dan yazalım orada montajı yapıp versinler yoksa piyasada yerler adamı
şimdi ati 5570 ekran kartı 1gb dx11
yine 6850 ekran kartı 1 gb dx11
birincisi 125 tl ikincisi 300 tl sence hangisi koyar adam
birincisini koyar heralde tahminen
amacın oyun oynamak ise sadece kasa toplatacaksan ekran kartı en önemli parçadır bana göre en önemli parça psu ( güç kaynagıdır) neden dersen iyi bir psu olmazsa pcden verim alamazsın kendi kendini kapatır olası kısa devrede işlemci ve anakart gümler ama bazılarıda var ki kendini kapatır veya yakar başka parçaları korur psu lar 200 tl iken işlemciler 300 den başlar ekran kartları da 300-400 arasıdır şimdi hangisi yansa daha iyi olur not: ben hiçbirinin yanmasını istemiyorum ama yanıyor işte
evet haklısın 300 liralık daha iyi ben en iyisi adamla bir konuşıyım bilgin için teşekkürler
adamla konuş ancak şunu unutma 2gb rami var bu ekran kartı her oyunu açar gibi sözlere sakın inanma başımdan geçti 1gb 3450 ile oyun oynamaya çalıştım :) sonra 400 tl verip ekran kartı psu aldım oynuyorum şimdi takılmıyorum başım da agrımıyor tabii pc alırken oynarsın dediler idi satılınca iş biityor mario da oyun oynarsın diyo pişkin pişkin