Yeni Bir işletim sistemi yeni bir linux dağıtımı

djeness
28-03-2009, 19:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

*

Normal bilgisayar kullanıcıları için hazırlandı. Uzmanlar için değil!
    *

İki ayrı mimari : 32 bit (Eski bilgisayarlar için) , 64 bit ( Yeni bilgisayarlar için )
    *

Her 2 ayda bir yeni ve güncel bir sürüm ( 9.3, 9.5, 9.7, ...)
    *

Çok basit kurulum arayüzü sayesinde normal düzeydeki bilgisayar kullanıcıları zorluk çekmeden kendi işletim istemlerini kendileri kurabiliyorlar.
    *

Her ihtiyaca göre ayrı sürüm Ev Kullanıcıları , Ofis Kullanıcıları, Sunucu Sistemleri, Geliştiriciler.
    *

Debian tabanlı. 25,000 hazır paket/program ile Debian , en geniş ve en güvenli Linuxsürümü kabul edilir.
    *

Tüm paketler hazır Kurun ve Başlayın.
    *

Türk bilgisayar kullanıcılarının alışkanlıklarına göre hazırlandı.
    *

Neredeyse ihtiyaç duyulan tüm paketleri kurulu getiriyoruz. Çünkü daha önce hiç Linux kullanmamış olan birisi Magma Linux'u kurduğunda Windows 'ta yapabildiği işlerin hepsini Linux 'ta da yapabildiği görsün istedik.
    *

Yeniliğe açığız.! Bildirilen hatalar yada istekler en kısa zamanda yerine getirip yeni sürümde sizlere sunmak için elimizden geldiğince gayret göstereceğiz.
    *

Tıklayın indirin Kurun ve başlayın çünkü herşey hazır.

Sorularınız ve istekleriniz için

Web Sitemize Ziyarete Bekleriz... www.magmalinux.org

Semih Özyurt
28-03-2009, 19:54   |  #2  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

dostum aynı konuyu niye birden fazla açtın reklam kokan hareketler bunlar!!!

fbudulgan
29-04-2009, 21:47   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

her şey iyide kotalı arkadaşlar için(bende dahil) bu 1gb üstü dosyalar ağır gelir.Birde malumumuz Türkiye deki veri hızı.

Boracalin
03-05-2009, 02:29   |  #4  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

yav bir iki ekran görüntüsü olsa hiç fena olmazdı...ben bir sürü yerde linux'un düz ev kullanıcısı için yorucu ve karışık olduğundan bahsettim... hatta şey derim linux için pc'mi kullanyoruz uzay gemisi mi kullanıyoruz... indiriyorum şimdi umarım basittir... (yav şu xp'yi aynı özelliklerde aynı görünümde linux ortamında hazırlayamıyor muyuz ?)