Arkadaşlar msnde yeni bir hackleme yöntemi çıkmış herhangi biri size msn adresimin parolasını değiştiremiyorum parola sıfırlama maili gelmiyor sana gönderiyim die size farklı bir mail adresi gönderiyor ve msni hackliyor benim tanıdığım 3 kişinin msni gitti bu yüzden dikkatli olun yoksa sizinkide gidebilir benden uyarması
Yeni Bir Msn Hackleme Yönteme Herkez Dikkat Etsin!
AdRaMiTiama bu tuzağa düşen çok kişi var onun için uyarmak istedimBu hack Yöntemi değildir...
Lamerlerin özenle seçip yaptığı bir yöntemdir.
Hack'in tanımını bu kadar basit olamaz..
AdRaMiTibiraz öle olduEywallah (f) Sonradan bir kac ekleme daha yaptı.Ama sende baya hızlı çıktın :) Hemen yazmışın.
Bu yeni bir yöntem degil ki. Küçükken yapardım ben.
AdRaMiTiBu hack Yöntemi değildir...evet anca lamerler yapıyor yiyosa benim msn hacklesinler de görelim ne yapacaklar şifre sağlam brute hayal şifrenizi unuttunuz mu salladım ben bile bilmiom gizli bir yedek e-posta var sorun olursa ona yollarımLamerlerin özenle seçip yaptığı bir yöntemdir.
Hack'in tanımını bu kadar basit olamaz..
Bilgilendirme için Yinede Teşekkürler ne yazıkki ülkemizde bilinçsiz Kullanıcı çok bu yüzden elbelt birilerinin işine yarayabilir ama bu hack değildir...
arkadaşlar yemem demeyin size bir arkadaşınızın msnninden yapıyorlar bunu ve tongoya düşenler oluyor benden uyarması gerisini siz bilirsiniz
Selam birisinin msn adresini calsan ve yakalansan ceza alırmısın acaba.
ziyaaaSelam birisinin msn adresini calsan ve yakalansan ceza alırmısın acaba.bildiğim kadarıyla evet alırsınız
Msn virüslerinden sonra da bu...
Bilgilendirme için teşekkürler.
HolyManarkadaşlar yemem demeyin size bir arkadaşınızın msnninden yapıyorlar bunu ve tongoya düşenler oluyor benden uyarması gerisini sizeyvallah dostum bak ben bilmiyodum öğrenmiş oldum sayende çok sağol
Ben sanalda Babama bile güvenmem...
semih_ozyurteyvallah dostum bak ben bilmiyodum öğrenmiş oldum sayende çok sağRica ederim ne demek bir kişi benim sayemde bir bilgi edinmiş ise ne mutlu banabu arada bunu yapan kişiler kendilerine : AzerbaiJan Hack Team diyorlar..
arkadaşım bana şunu demişti..''msn hack çoluk çocuk işi''..kendisi de site falan hacklediğini anlatıyor..ne kadar doğru sölüyor onu ben bile bilemem...msn hacklemeye karşı değilim ama sorun yaratan dinimize,dilimize,ırkımıza vb. gibi kötü şeyler diyeyim yapanları hacklesinler..masum insanlardan ne isterler bilmiyorumm.bu arada 1 tane msn adresim var..msn min güvenli olabilmesi ve kimse beni hackleyemez demem için neler yapmam gerekiyor..şifremi ve gizli yanıtım sağlam..onun dışında yapacağımız bişey var mı?
Parola sıfırlama mailleri bir kaç gün sonra kullanılmıyor. Aktifliğini yitiriyor.
ulan hadi çaldınız msn yii ne yapacanız ya satacanızmı. manyaklık baska bişeey değil ya.
H@ckerCesurBu yeni bir yöntem degil ki. Küçükken yapardım ben.Katılıyorum.
duyarlılığın için sağol ama chip online forumuna üye olanlar zaten normal pc kullanıcılarından EN AZ 1 adım önce kişiler dolayısıyla bu lamer numarasını yemezler..
rmcreater diye bir pro var günde 10 msn hacklersiniz rmcreater vb prolardan korunmak istiyorsanız msn şifresinizi en az 9 haneli ve anlamsız birşey yazın
carl246rmcreater diye bir pro var günde 10 msn hacklersiniz rmcreater vb prolardan korunmak istiyorsanız msn şifresinizi en az 9 haneli ve anlamsız birşey yazı19 hane + anlamsız olur mu benim parola?
AdRaMiTiöyle diyorsunda çok işe yarıyor tabikide lamer yöntemi sonuçta bu programı yazan bir hacker ama kullananlar lamer kimse doğustan hacker olmuyor ilk önce bu proları kullanarak bu işi yapıyor sonra programlama dillerini öğrenerek kendini geliştiriyor ve kendi hack prolarını yazarak hacker oluyorSöyle bi inceledim'de wordlist mantıgıyla çalışıyor buda lamer yöntemi.Bunla anca bilgisiz kişilerin msn'leri alınabilir.
Bu konuda bende bir şeyler sorayım arkadaşlar.Bu günlerde benim maile girmez oldum.Çalındığından şüphelendim.Parolamı sıfırlayayım dedim.Sifirlama yönergelerini alternatif bir başka mail adresime gönderin seçeneği ni aktiflemiştim.Dolayısıyla o mailime microsofttan gelen maildeki linki kopyalayıp yeni bir internet sayfasında adres satırına yazdığımda ve enter ladığımda sayfa açılmıyor.Yine ve gelen kırmızı harfli uyarı mesajında "Yanlış e-posta adresi veya parola ile çok fazla kez oturum açmaya çalıştınız." deniyor.Sonuçta mail adresime giremiyorum şifremle.
Sorun nerde acaba? Yada şifremmi çalınmış? Çalınmışsa nasıl geri alabilirim?Bana yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler şimdiden.
exper53Bu konuda bende bir şeyler sorayım arkadaşlar.Bu günlerde benim maile girmez oldum.Çalındığından şüphelendim.Parolamı sıfırlayayım dedim.Sifirlama yönergelerini alternatif bir başka mail adresime gönderin seçeneği ni aktiflemiştim.Dolayısıyla o mailime microsofttan gelen maildeki linki kopyalayıp yeni bir internet sayfasında adres satırına yazdığımda ve enter ladığımda sayfa açılmıyor.Yine ve gelen kırmızı harfli uyarı mesajında "Yanlış e-posta adresi veya parola ile çok fazla kez oturum açmaya çalıştınız." deniyor.Sonuçta mail adresime giremiyorum şifremle.adam mail adresine brute force attack yapıyor yani mail adresine çok fazla yanlış denemeyle girmeye çalışıp hesabını bloke ediyor
Sorun nerde acaba? Yada şifremmi çalınmış? Çalınmışsa nasıl geri alabilirim?Bana yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler şimdiden.