Ahmet hocam saygılar..yeni bir sistem lazım bu aralar bıraz uzak kaldık teknolojıden senın yardımlarını beklıyorum son oyunları oynayabılecegım +tv kartı olan beni uzun sure götürecek sistem toplayabılırmısın 1500-2000 cıvarı butce ayırabılırım tesekkurler..
Yeni Bir pc toplıcam..
Kasa +700w psu 300 tl
anakart anakart 180 tl
işlemci 488 tl
ekran kartı 413 tl
ram 130 tl
hdd 124 tl
dvd rw 37 tl
klavye mouse 43 tl
ses sistemi 54 tl
monitör 319 tl
tv kartı 131 tl
toplam 2219 tl ediyor, seni uzun süre götürür bu sistem,
eğer ses sistemini daha iyi bi şey 5+1 filan düşünürsen bunu alırsın.
saol hocam tesekkurler...
Rica ederim, fiyat konusunda ne düşünüyorsun umarım bütçeni çok aşmamışımdır olmuşken iyisi olsun seni uzun süre götürsün istedim...
saol ahmet hocam fiyat ve ürünler iyi yanlız tv kartı pek anlamıyorum ama evıme ekstradan tv almak ıstemıyorum sorunsuz tv ızleyebılırım degılmı birde yeni cıkacak oyunları sorunsuz calıstırır heralde bu sıstem? Jewor kardes amd tabanlı bı sıstem ıstemıyorum yınede yardımın ıcın tesekkurler
Evet herhangi bir sorun olmaz hem tv izler hemde güncel bütün oyunları üst düzeyde akıcılıkta rahatlıkla oynarsın bu sistemle.
Ahmet hocam sence bu sıstemı alıp 2-3 yıl kafam rahat etsın mı dıyeyım yoksa 1000-1500 ytl arası amd tabanlı bır sıstem toplayıp mı alsam hangısı mantıklı ??
Bu sistem iyidir uzun süre seni götürür hiç bir oyun yada proğramda sıkıntı yaşamazsın...