Arkadaşlar son bir haftadır Dizüstü bilgisayarımda inanılmaz bi yavaşlama var. Ammo virüsü silme programını çalıştırdığımda bana şöyle bir mesaj gönderdi.
prooceedin j60osk.cmd ama buna rağmen hala gizli dosyaları gösterilmemekte ve yavaşlama devam ediyor. Nod 32 ile virüs taraması yaptığımda virüs bulunamıyor. j60osk.cmd yi google da arattığımda çok az kaynağa ulaşabiliyorum e hepsi yabancı kaynak bana bu sorunu halletmemde yardım ederseniz sevinirim
iyi günler..
Yeni bir Virüs mü?? Acil Yardım Lütfen
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
OP Taze Üye
3 mesaj
teşekkür ederim! hemen deneyeceğim.
OP Taze Üye
3 mesaj
helios_ptera peki görev yöneticisinde cpu kullanımını amvo virüsü %100 gösterebilirmi? yoksa bu başka bir virüsmü beni bilgilendirirsen memnun olurum zira Nod 32 ile tarama yaptıgımda bir şey bulamadı bende amvo virüsünden süphelendim
amvo virüsü çalışan uygulamalarda görülür ama aşırı bir sistem tüketimi yapacağını sanmam bu virüslerin zaten dosyaları gizleme sürücülere erişimi engelleme gibi insanı sinir eden ama sisteme başka zarar vermeyen bir yönü var kolayca da temizlenebilir bunun hariricinde Kaspersky 2009 deneme sürümünü kur taramayı den daha derin bir tarama yap bunlar biraz yüzeysel kalıyor