Call of Duty: Modern Warfare 2 hala satış listelerinin tepesindeki yerini koruyor ancak Activision Blizzard’dan gelen açıklamalara göre serinin yeni oyunu yolda. 2010 planları hakkında açıklamalarda bulunan firma, serinin 7. oyununu yılsonunda çıkarmayı planladıklarını açıkladı.
Yeni oyununun ismi henüz belli değil. Ayrıca oyunu hazırlayacak olan ekip hakkında da bilgi verilmedi. Yani yeni oyunun Modern Warfare serisini devam mı ettireceği, yoksa farklı bir senaryoyu mu takip edeceği şu an için belli değil.
Ancak ortalıkta dolaşan söylentilere göre yeni oyunu, büyük ihtimalle, World at War’ı hazırlayan Treyarch ekibi hazırlayacak ve konumuz Vietnam Savaşı olacak. Eğer bu söylentiler doğruysa Captain Price’ı biraz daha beklememiz gerekecek.
Alıntıdır..
Yeni Call Of Duty hakkında düşünceleriniz neler? :)
Yeni Call Of Duty Geliyor !..
"artık kabak tadı vermeye başladı" bence de :D ne o bi 2.dünya bi modern derken şimdi de vietnam sıktı iyice xD
"artık kabak tadı vermeye başladı" bence de :D ne o bi 2.dünya bi modern derken şimdi de vietnam sıktı iyice xD
aynı cevabı iki kere yazmışsınız yanlışlıkla oldu herhalde
*******[CHIP ONLİNE] *********
Bence de artık iyice Final Fantasy'e döndü xD
Modern Warfare 3 olsa keşke...
battlefield badcompany 2 oynayın :D mw2 mı yzune bakmıcaksınız :D
ve zaten artık gercekten battı bıtsın artık.
Bana kalırsa cod serisinin en güzel oyunları mw ve mw2 ama ikiside tekrar ediyor.. Tıpkı assassin's creed gibi şimdi diyebilirsiniz ikisi arasında ne alaka var. Ama AC de tekrar ediyordu... MW ve MW2de görev yap ve adamları öldür... Hele MW2 4günde bitince hepten kırıldım. Eğer yeni bir oyun yapacaklar ise 2. Dünya savaşı yerine kesinlikle modern savaş içerikli oyun yapmalılar diye düşünüyorum ve tabiki yeni senaryo ile...
Sanırım gelmiş bile.
Name: Call of Duty: Modern Warfare 3
Release date: November 8, 2011
Platform(s): PC, PlayStation 3 and Xbox 360
Publisher(s): Activision Blizzard
Developer(s): Infinity Ward and Sledgehammer Games
Millet ne kadar nankör.Oynarken laf yok ne güzel diyosunuz ama yeni seri çıkcak diye bi söylenti çıktığında ise "kabak tadı" vermeye başladı lafını atıyosunuz.Oynamazsınız olur biter!Call of Duty gibi süper grafiklere sahip başka bir oyunu nerde bulacaksınız merak ediyorum...
nankörlük yapmayalım gerçekten. yapılmış en iyi fps serisi seçiliyor Cod yıllardır. ayrıca bence de modern warfare diğerlerinden daha güzel ama 2. dünya savaşında geçen bölümlerin de çok sıkı fanatikleri var. adamlar sadece o pompalı altıpatlara benzeyen tüfeklerle oynamaktan zevk alıyorlar.
Millet ne kadar nankör.Oynarken laf yok ne güzel diyosunuz ama yeni seri çıkcak diye bi söylenti çıktığında ise "kabak tadı" vermeye başladı lafını atıyosunuz.Oynamazsınız olur biter!Call of Duty gibi süper grafiklere sahip başka bir oyunu nerde bulacaksınız merak ediyorum...super grafık mı :D sen cod den baska oyun oynadın mı ?
kabak tadı filan vermez.Daha önce ele almadığı bir konu nasıl kabak tadı verebilir ki :)).MW2 zaten sıkmaz.COD5 de güzeldi.
Devam Activision devam...