merhaba
acer 5930g kaptop kullanmaktayım.laptobu sorunsuz olarak 8 aydır kullanıorum. bir sorun yok. sadecegeçen hafta bir sorun oldu. driverlarla ilgili. laptop ne zaman açılsa, Yeni Donanım Bulundu ekranı çıkıp , Bilinmeyen aygıtınızın sürücüyüklemesi gerekiyor diye uyarı gelmeye başladı. 1-2 gün bu şekildekullandım , driverı yüklemesi için uğraştım ama olmadı. 2-3 gün önceformat attım. formattan sonra birşey yoktu. taki bugunku updatelerekadar. yine aynı hatayı vermeye başladı. sizce ne yapmam gerekir? sorunnerede?yardımcı olabilir diye 2-3 foto ekledim...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
yeni donanım bulundu sorunu ! !
Sağ tıklayıp o donanımın özellikler sayfasını yükleyebilirmisin.
Bu sistemle ilgili olabilir normalde donanım bulunmayınca veriyolu gösterilir.Yüklediğin cd de bazen yazılımsal sorun çıkarıp yazılım bölümlerini tanımıyor ben repair yaptığımda düzelmişti
pc çalışmasında problem o donanımı aygıt yöneticisinden devre dışı bırak
Çıkan pencerede "Sürücü yazılımını bulup yükle" ye tıkla Windows Vista internetten otomatik olarak gerekli yazılımı yüklemesi gerekiyor bi dene.
Aynı sorun bende de (Aspire 5920) son iki gündür ortaya çıktı. Bütün yöntemleri (sistemi yeniden kurma hariç) denedim olmadı.Sonucu merakla bekliyor olacağım.Şimdiden teşekkürlerimle.
Bu sorunu çözebilmek adına yapmadığım şey kalmadı.Olmadı bir türlü.Sonunda çaresiz sistemi fabrika ayarlarına getirip sorunu kökten halletmiş oldum ama laptopu da toparlayıp önceki haline getirmek için de en azından altı saatim gitti.Ipmurat arkadaşımız sorunun nedenini ve kendi çözümünü bulduğunda paylaşırsa çok memnun olacağım. Bu makinenin 18 ay içinde bu ve buna benzer ikinci vukuatı olmuş oldu.İlkinde NTI CD & DVD Maker programı durup dururken, hiç kullanmadığım halde gümlemişti.