Galaxy 9500GT 1 Gb 128 Bit 1400 mHz
Yeni Ekran Kartı Nasıl sizce
benim izlenimim Galaxy 9500gt 105 tl civarı ve ona o kadar para vereceğine bunu al bnce
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3231
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
198 mesaj
bu seferlik açarsın ileriye dönük kart degil.
bu seferlik açarsın ileriye dönük kart degil.Valla Bütçem Bu kadarına Yetti Ram ve işlemcim+ anakartım eski ve vasatın altı o halde mütiş bir şekilde oynatıyor yani hadi birde ileride sistemimi değiştireceğim Yeni Anakart ve Yeni İşlemci birde o zaman düşünü
İleriye dönük bir kart değil diyosun nVida6200TC Bu ekran kartı beni 5 sene idare etti bu neden etmesin iyiki bir aldık dedik ya hep kötü yönlerinden bahsediyosunuz..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,349 mesaj
Valla Bütçem Bu kadarına Yetti Ram ve işlemcim+ anakartım eski ve vasatın altı o halde mütiş bir şekilde oynatıyor yani hadi birde ileride sistemimi değiştireceğim Yeni Anakart ve Yeni İşlemci birde o zaman düşünüHerkesin beklentisdi farklıdır benim içinde idarelik bir kart bile değil ama senin için en azından kendin dediğin gibi şuan için çok iyi kızmana gerek yok ki kimseye kişiye göre ihtiyaçlar ve ihtiyaçlara bakış açısı değişir. Sen oyunlarda detaya önem vermezsin ki eskiden bende vermezdim :) o yüzden bu kart yeni sistem toplaya kadar yeter başkası verir ona göre bu kart rezalettir
İleriye dönük bir kart değil diyosun nVida6200TC Bu ekran kartı beni 5 sene idare etti bu neden etmesin iyiki bir aldık dedik ya hep kötü yönlerinden bahsediyosunuz..
Herkesin beklentisdi farklıdır benim içinde idarelik bir kart bile değil ama senin için en azından kendin dediğin gibi şuan için çok iyi kızmana gerek yok ki kimseye kişiye göre ihtiyaçlar ve ihtiyaçlara bakış açısı değişir. Sen oyunlarda detaya önem vermezsin ki eskiden bende vermezdim :) o yüzden bu kart yeni sistem toplaya kadar yeter başkası verir ona göre bu kartDoğru herkesin beklentisi istekleri arzuları farklıdır ama bu ekran kartının neresi kötü bi açıklarmısınız?