Hiç bir fark yok ikisi de aynı sadece marka farkı.
yeni ekran kartı yardımı
peki hangisini tavsiye edersiniz sapphire den daha önce başım ağrıda HIS kullanmadım daha önce hangisi daha kalitelidir ısınma durumu fln fan yapısı vs. bir bilginiz varmı?
Dediğim gibi ikiside kalitelidir hangisini istersen seçebilirsin, zaten fanlarına kadar aynı hiç bir fark yok.
HIS almak daha avantajı o zmn fiyatı daha düşük sağolun tsk.
GTS 250 ne kadar da ucuzlamış yahu. Sen ikisinden birini al abicim, daha iyi olur:
Palit GTS 250 512 MB 256Bit GDDR3 HDMI 16X
Zotac GTS 250 512 MB 256Bit GDDR3 16X
Güç ünitesi de zaten belli: OCZ Fatality 550W Power Supply
Intel bir taraftan, Nvidia diğer taraftan batıracaklar AMD'yi. :P (Allah korusun).
ya hocam 4770 dışında seninde dediğin gibi 512 mb almayı düşünmüyorum bende baktım gts 250 lelere de 1 GB lısıda baya benim bütçemi aşıyor.
Dediğim gibi, bence, 22 inç monitör için 1 GB ekran kartı almalısın.
Gerçi 896 MB olsa da uyar ama o ayrı mesele. :P (Bu kısmı kötü bir espri.)
abi al gts 250 yi rahat edersin...
:-) ah para olsada 896 yı bi görsek hocam :-) 4770 le 40 nm bi adım atalım diye düşünüyorumda senin de tavsiyeni yabana atmak istemiyorum :-)
Yahu madem 512 MB düşünüyorsun, GTS 250 çok daha iyi bir seçim.
512 MB veya 1 GB meselesi ayrı bir mesele tabi...
Dx 11 lerin gelişi hissedilmeye başlamış anlaşılan,
isterse düşürmesinler fiyatları:)
4770 in perfonmasını çok merak ettiğim için o/c sini fln ondan 512 mb olmasını kabul ediyorum yoksa senin de dediğin gibi 22 inçe 1 gb alcam vapor-x den daha mı perfonmaslı gts 250 ? vatan daki fiyatıda 270 lira :-)
Dx 11 lerin gelişi hissedilmeye başlamış anlaşılan,Öyle gözüküyor.isterse düşürmesinler fiyatları:)
4770 in perfonmasını çok merak ettiğim için o/c sini fln ondan 512 mb olmasını kabul ediyorum yoksa senin de dediğin gibi 22 inçe 1 gb alcam vapor-x den daha mı perfonmaslı gts 250 ? vatan daki fiyatıda 270 lira :-)GTS 250 daha performanslı.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 26 Ağustos 2009 00:58
tamam bakalım ayın sonuna kadar zaman var iyice bi düşünim bakalım ne sonuç çıkacak ortaya :-) sağolun tavsiyeler için..
linkler karıştı galiba abi çaylak kardeşime yardımcı olmuşşsunuz.bende sizlerden yardım istiyorum.çünkü öğle vakti kartı alıcam ama hala karar veremedim.4770 daha cazip gibi geliyor hem 40nm az enerji hem cekirdek hızı 3,2gpusu fiyat olarak birbirlerine yakınlar ama karar veremiyorlar.benim amacım sessiz rahatlıkla güncel oyunları oynayabileceğim.bir kart yardımlarınızı bekliyorum zaman sınırlı
GTS 250 ne kadar da ucuzlamış yahu. Sen ikisinden birini al abicim, daha iyi olur:Sana bunu önermiştim Ahmet. :)
Palit GTS 250 512 MB 256Bit GDDR3 HDMI 16X
Zotac GTS 250 512 MB 256Bit GDDR3 16X
Güç ünitesi de zaten belli: OCZ Fatality 550W Power SupplyIntel bir taraftan, Nvidia diğer taraftan batıracaklar AMD'yi. :P (Allah korusun).
süleyman abi önerdiğin http://www.exa.com.tr/palit/ekra ... t_gts-334-7921.html aldım powerı değiştirmedim herhangi problem göremedim şu ana kadar.
current setting=1440x900-32bits,75hz
buy type =pcı express 8x
memory clock =1000mhz max=1200
core clock setting =702mhz max=920
shader clock =1512 max=1990
sence değerler nasıl artırıyım mı bide pcı express 8x diyo acaba hatalı taktım 16x olmayacakmıydı yorumlarını bekliyorum
Hayırlı olsun. Eğer PSU yeterli geliyorsa sorun yok ama bunu yük altında görürsün esas. Boşta belli olmaz çünkü. Bence o PSU ile sistemine "overclock" yapma. Zaten bu haliyle de işini görecek gayet yeterli bir kart. 8x olan ne anlamadım. Kart 16x'lik...
eski karta oranla biraz fazla ses cıkartıyor acaba powermı yetersiz.bide sana dediğim çekirdek hızı vs onları artırayımmı artırırsam ne faydası olur
Bence hızlandırma çekirdek hızlarını. Zaten bu "overclock" demek. O PSU ile girişme öyle şeylere. Zaten kartın güzel ve yeterli. İyi de bir soğutma lazım zaten sana "overclock" için.