Arkadaşlar hepsi burada com da yeni olarak verilmiş http://www.hepsiburada.com/produ ... 1&productid=bd49496 bu ekran kartı iş görürmü arkadaşlarr kıyaslandığında...
yeni ekran kartı
İkisinin de geleceği yok dx10 olayından 1-1.5 sene sonra değiştirmek zorunda kalırsın. En az 8600gts almalısın ama ben seneye değiştiririm diyorsan sorun yok.
Yani dx10 dsaki grafikleri görünce aynı oyunu dx9 da oynamak istemeceksin büyük ihtimal.
300 ytl çok para + agp + DX9 hangi açıdan bakarsan bak kötü seçim
dx10 şimdilik geçmeyi düşünmüyorum vista problemleri var
daha oyun bile yok doğru dürüst dx10 destekli onun için bir süre daha agp'de kalmayı düşünüyorum bu yeni çıkan kart fena
değil gibi duruyor o yüzden sormuştum.
gokhan2413300 ytl çok para + agp + DX9 hangi açıdan bakarsan bak kötü seçparasal açıdan öyle ama dx10 geçincede tüm sistemi
değiştirmen gerekiyor oda pek ucuz sayılmaz...
AGP alıcam dersen ıkıncısını al derım.512 Mb madem uzunca sure kalacaksın AGP'de o zaman duzgun bır sey almanı öneririm
Borga-xAGP alıcam dersen ıkıncısını al derım.512 Mb madem uzunca sure kalacaksın AGP'de o zaman duzgun bır sey almanı öevet borga burada doğru yorum yapmış.
erkancevet borga burada doğru yorum yapmış.eyvallah abi
DX10 destekli ve PCI bir kart alsa ayrıca bi de anakartını yenilese bence performans açısından daha iyi olur hemde verdiğin paraya değer DX10 olmasa bile AGP bir sisteme 300 ytl lik bir ekran kartı almak bence iyi bir seçim değil
gökan2413 ozaman senin yorumuna göre işlemciyide değişmesi lazım büyük bir ihtimal çünkü ankartla işlemci birbirine uymayacaktır yani kısaca yeni bir sistem al diyorsun sen
yorumlar için teşekkürler 2.kart daha iyi ise bir ram takviyesiyle biraz idare eteyi düşünüyorum tek sıkıntı işlemci
amd sempron 3000+ bunuda değiştirmek gerek piyasada 754 pin işlemci bulmak zor bildiğiniz 2.el satan site varmı
gokhan2413DX10 destekli ve PCI bir kart alsa ayrıca bi de anakartını yenilese bence performans açısından daha iyi olur hemde verdiğin paraya değer DX10 olmasa bile AGP bir sisteme 300 ytl lik bir ekran kartı almak bence iyi bir seçim değbencede sistemini deiştirsebile mantıklı, biz arkdaşa geçen hafta:
msı 7250-50 k9n ultra nf570 ddr2 am2 anakart + amd 3800 x2 am2
işlemciyi 260ytl ye aldık..
eski board+cpu yu enn az 80-100ytl civarına satsa pcı-ex bi ekran kartı alması için ortalama 130ytl si olmş oluo üstüne 100 ytl daha koyabilirse asus 8600 gt alabilir..
tabi bence..
güzel alışveriş olmuş bie hdd değişme si gerekiyor o zaman değilmi