Gökçe sormuş:
Selamlar,
Yeni ekran kartı ve ram aldıktan sonra bi süre XP SP3 sistemimle oyun oynamaya devam ettim ve eskisine nazaran çok iyi değerler olan 40-50 fps arasında oyun oynuyordum.Bu arada sadece WoW oynuyorum.Dalaran'da max 12 18 fps arası dersem bilenler daha iyi anlarlar sanırım.Eskiden bu değerler daha düşüktü.Daha sonra Vista x64 kurdum.Başlarda herşey düzgün giderken sistemim birden yavaşlamaya başladı.Bazen fps inanılmaz düşüyor,bazense normale dönüyordu.Sonunda stabil şekilde fps 6 7 gibi değerlerde gezmeye başladı.Vistada bu sistemle sorun yaşadığımı düşünerek XP 'ye geri döndüm .Tabi sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünerek farklı Vista seçenekleri kullandım ama değişen birşey olmadı.XP'li sistemle ilk raid denemem de eski ekran kartım ve ram imle 5-6 fps olurken değerler,yeni parçalarımla 2-3 oldu.Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba.İşlemcim eski baya bütün bunların sebebi olabilir mi ?Bu arada güç kaynağım OCZ 700W .Vistada sadece updateler ve driver lar yüklü halde yani hiçbir program kurulu olmadan da denedim sonuc değişmedi.Kullandığım HDD yeni aldığım seagate 320gb.Virüs programım sürekli güncel ve taramalar temiz cıkıyor.
Yardımlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium D805 2.66
2x2gb 667 mhz
zotac 9800 gt amp
Gigabyte GA-945 GCM-S2L
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6