bilgisayarım bazı yeni filmleri oynatmıyor avseq dosyasını görüyor fakat oynatmıyor özellikle tiglon filmlerini... bunun sebebi firmanın şifre koymasımı, birde nasıl çalıştırabilirim.
vlc , k litle denedim yinede açamadım. kardeşimin bilgisayarındada açamıyoruz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.[*<]
yeni filmler
evet malesef oda bir işe yaramıyor
bu sorun başkasının başına gelmedimi yafs. media player cd çizilmiş yada kirlenmiş olabilir uyarısı veriyor. ama bence tiglon nun yediği bir nane bu. yani bence filmlerinde bir tür koruma var gibi geldi bana.bu arada açamadığım birkaç tiglon vcd si şöyle sıralanıyor
müzede bir gece (ben stiller), rüya kızlar (eddie murphy)
bunlar daha bu ay vcd vizyonuna girdi yani cdlerin hasar görme ihtimali çok az. vcd cimin dediğine göre müzede bir geceyi ilk bana kiralamış.ayrıca filmler bandrollü yani orjinaldi.kopyalamaya karşı alınmış bir önlem gibi geldi bana.
benim bildiğim avseq nero nun format biçimidir.neronun herhangi bir versiyonunu yükleyerkte izleyebilirsin.
Bilgisayarına yükleyip izlemeyı deneybılırısn.
dvd playerda izleyebiliyormusun bu önemli eger dvd playerde açmıyor yada lisans koruması var diyorsa bölgesel koddan olabilir ayrıca bu cdler orjinalmi ney power dvd ile dene açacaktır