Yeni fiyat karşılaştırma sitesi

bluviaggiatore
04-08-2010, 18:07   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 5
81 mesaj

Türkiyedeki online alışverişlerde fiyat karşılaştırması yapılabilmesi için yeni bir site hizmete girdi . Diğerlerinden faklı olarak gelişmiş arama motoru göze carpıyor .

www.upucuza.com

Pek cok ınsan ıcın ınternetten alısverıs yaparken fıyat ve kalıte dengesını saglaması acısından bu tur karsılastırma sıtelerının faydalı oldugu ınancı ıle bu sıteyı buraya eklemeyı dusundum işte sitenin kendi açıklaması .
upucuza.com bilinçli aliş verişe başlangiç yerinizdir.

---------------------------------------------

Size en düşük ve kaliteli ürünleri yüzlerce online alışveriş sitesi arasından bulmanızda yardımcı oluyoruz. Size sunduğumuz bilgiler herzaman günceldir.Ayrıca Servisimiz hızlı, kolay ve kullanım dostudur , tamamıyla tüm kullanıcılar için ücretsizdir.

Upucuza.com olarak herhangi bir ürün satışımız yoktur.Tamamı doğru ürünü pahalı olmayan fiyatlar ile doğru yerden seçebilmeniz için tarafsız bir servis sunuyoruz.

Eğer hala favori mağazanızı Upucuza.com'da bulamadıysanız, onlara Upucuza.com'a katılmayı önerebilirsiniz!

Eğer satışlarınızı artırmak istiyorsanız hemen kayıt olunuz .

Neden upucuza.com'u seçmelisiniz?
Bizler müşteri odaklı bir site yaptık. Müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak, kataloğlarımızı hızlı ve kolay bir şekilde kullanmalarını sağlamak, üye mağazalarımızın talepleri ve web sitelerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik gerçeklere dayalı, eksiksiz bir alışveriş trafiği oluşturmak bizim işimiz.
Upucuza.com'da kendinizi nasıl tanımlayabilirsiniz?
Upucuza.com doğru ve güncel ürün detayları ile müşterilerin aradığını sizde bulmasına olanak verir.
Konu alıntıdır .

Son Düzenleme: bluviaggiatore ~ 05 Ağustos 2010 00:05
Jubei76
04-08-2010, 19:35   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

sadece merakımdan soruyorum ve rica ediyorum dürüstçe cevap verin ( yanlış anlamayın sizi dürüst olmamakla suçlamıyorum) bu site ile bir ilginiz varmı ? ve neden turkeyforum üzerinden siteye gidiliyor ? turkeyforum sitesine hit kazandırmak amacı ilemi böyle bir şey yapılıyor ? direkt olarak neden siteye ulaşamıyoruz ?siz turkeyforum veya upucuza sitelerinde yönetici ? denetmen ? site kurucusu falanmısınız ? çok soru sordum farkındayım ama aklıma takılan sorular bunlar yanıtlarsınız sevinirim,teşekkür ederim.

bluviaggiatore
05-08-2010, 00:07   |  #3  
OP Üye
81 mesaj

Merhaba , 

Her iki site ile de bu şekilde bir ilgim yok . Turkeyforumdan  bu mesajı aldığım için  Link üzerinde kamış bunu farketmedim . Mesajın alıntı oldugunu yazmayı da unuttum . Şimdi gerekli düzenlemeleri mesaj üzerinde yaptım .  Kesinlikle hit kazandırmak gibi bir amaç yok amaç sadece paylaşımda bulunmak idi .Umarım bu bilgiler yeterli olmuştur.
İyi geceler

Jubei76
07-08-2010, 17:25   |  #4  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

seninle alakası yok anladım ama neden böyle güvenilmez bir sitenin reklamını yaptığını anlayamadım ? sitenin herhangi bir kaydı bulunmuyor yani dolandırılmak son derece kolay 

http://whois.domaintools.com/upucuza.com

https://www.chip.com.tr/konu/pc-n ... aatler_21422_9.html

Son Düzenleme: Jubei76 ~ 07 Ağustos 2010 17:29
bluviaggiatore
07-08-2010, 23:07   |  #5  
OP Üye
81 mesaj

Neden Dolandırılasın ki , Sitede herhangi bir satış faaliyeti yok zaten . Site bir fiyat karşılaştırma sitesi cimri.com ya da akakçe.com gibi . Sitede bu durum zaten yazılmış ,Fiyat ve ürünlerin kıyaslamasının yapıldığı bir site sadece  .