Yeni formatlanmış laptopta mavi ekran!

Remondee
09-10-2011, 00:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar,
Laptopumda bazı yavaşlamalar/kitlenmeler oluyordu bende C'Yi formatladım ve driverları tekrar yükledim.Baktım alet yine kitlendi,bu böyle olmayacak diyip dosyalarımın olduğu D'Yi de formatladım.Driverlarımı,lisanslı antvirüsümü yükledim ve Google Chrome'dan güvenilir bir web sitesi açtım.Tam video yükleniyordu ki yine mavi ekran!
Tertemiz 1 aylık yeni formatlanmış bilgisayarda neden mavi ekran olur? Daha önce karşılaşan ya da neden olduğunu bilen var mı? Yarın aldığım yere götüreceğim olmadı...

Sistem Bilgileri:
Casper marka laptop  Windows 7 Nvidia GT320M 1 GB Ekran Kartı 8 GB Ram i7 işlemci 64 bit sistem...

mancukya
09-10-2011, 00:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Donanim olabilecegini hic düsündünmü ?

Gelelim diger sebeblere yani antipatik oluyoruz arkadas ama  e ben format attim virus olmaz, ben format attim gene böyle yapiyor ya arkadas bari herkezi aptal yerine koymayin kendiniz düsünmüyorsunuz (Yorum size degil) Usb, Cd, dvd, hard diske drivers ve eski programlari bunlarin ilaclarini cak sonra ben format attimda olmaz mantigi var peki sen elindeki program ve ilaclarinin temiz oldugunu, yada driverslarin günncel oldugunu biliyormusun genelde anakart dvdsinden cakiyorsunuz.

Donanimsal degilseki büyük ihtimal Grafik karti sürücüsünü güncelle düzelme imkani var, herhangi bir program yada drivers cakismada yapiyor olabilir, donanim ise Ramlerden olabilir.