yeni kampanya ile ilgili bir kaç soru

sabrican
04-06-2007, 23:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj

TTNet'ten Yaz Fırtınası adı altında yapılan bir kampanya var ama ttnet her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyeti yerine yine müşteri kazancına bakmış.benim sorum şu olucak?

Adsl bağlantılarımızı kapattırmak için bir ücret ödememiz gerekiyormuş bunun bedeli nedir?
Kapatılan bağlantıdan hemen sonra aynı hatta bağlantı açarlarmı eğer açıyolarsa kısasa kısas kapattırıp acalım aralığa kadar 15 liradan bağlanırız.

djnakres
04-06-2007, 23:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
221 mesaj

bende öle yapayım dedim taks,teni  lapattım  ondna sonra adama sordum  tel numarasından belli oluyomuş modem den yaralanayım dedim lmaz dedi ordan çıkıyomuş çııp girersen 60 ytl patlar ma başka tel numarası varsa onun üstüne yaparsın

turboforce
05-06-2007, 01:15   |  #3  
turboforce avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
323 mesaj

Telekom bizleri kazıklamaya devam ediyor her zaman ki gibi arkadaşlar..bizler enayi milletiz sonuçta

erkanc
05-06-2007, 10:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

maalesef adam tam tekel oldu aldğı paranın karşılığı olan hizmeti vemiyorlar 1mbit bağlantı var bazen kopmyabaşladığı zaman tutabilene aşk olsun arıyorsun adamları öyle bir muamelerleri vaki kimse birşebilmiyor hep onlar biliyorlar karşısındaki adamları cahil yerine koyuyorlar birkeresinde herşey normal aradım dedim nete giremiyorum adam bana ne dese beğenirsiniz burada herşey normal gözüküyor arıza sizin pcnizde hayda sonra kendileri geldi sorun hatta olduğunu anladılar kabloyu değiştiler çalıştı yani işin özü paramızla rezil oluyoruz

Borga-x
05-06-2007, 10:35   |  #5  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Ayne oyle, bulmuşlar bizim gibi salakları üstümüzden para kazanıyorlar. Bizde ses çıkaramıyoruz. Ulan bu mılletın hakedeceği şeymidir bu.