arkadaşlar yeni klavye seti almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz marka varmı, Microsoft Wireless lazer desktop 6000 nasıldır kullanan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler
yeni klavye seti alımı hakkın da yardım
Microsoft iyidir.arasıra oyunlarda problem çıkarsada.
ozgur_vMicrosoft iyidir.arasıra oyunlarda problem çıkarsada.teşekkür ederim, ben zaten mıcrosoft kablolu set kullanıyorum yenilikçi olmakta fayda var, kablosuz setler aksiyon oyunlarında ve diğerlerinde ciddi sorun yapıyormu ?
elvis32Microsoft'u en başta öneririm, modellerine bak, kendine göre olanı seç. Diğer yandan A4 Tech ve Logitech de iyidir.teşekkür ederim, ben zaten mıcrosoft kablolu set kullanıyorum yenilikçi olmakta fayda var, kablosuz setler aksiyon oyunlarında ve diğerlerinde ciddi sorun yapıyormu ?
marlinben zaten mıcrosoft kablolu set kullanıyorum yenilikçi olmakta fayda var, kablosuz setler aksiyon oyunlarında ve diğerlerinde ciddi sorun yapıyormu ?COD2de sorun olmadı bende..PES5te vardı..
https://www.chip.com.tr/forum/mi ... -klavye_t14469.html
Buraya Bakmadan ve DenemedeN sakın karar verme... Ozellikle Wireless alırken...
[alıntı="Aytun Çelebi'nin https://www.chip.com.tr/forum/mi ... lavye_t14469_2.html adresindeki mesajı"]Merhabalar,
Multimedya performansıyla oyunun hiçbir alakası yok. Oyunlar için çapraz koşup şut atmak bir ölçüt sayılamaz, en azından testlerde. Zira donanım testlerinde, labaratuar şartlarını yerine getirerek, her ürüne aynı ölçümleri yapmanız gerekiyor. Elbette ki ayrıca bu klavyeler denenerek ayrı bir kullanım puanı oluşturuluyor, ancak bu dediğim şekilde yapılamadığından çok düşük bir yüzdeyle etki ediyor.
Microsoft'un Wireless Comfort Edition serisi konusunda bana ulaşan çeşitli şikayetler sonrasında, Microsoft Türkiye ile görüştüm ve bu klavye modelinin bir serisinde hatalı üretim olan klavyelerin de (sadece bir parti olduğunu belirttiler) Türkiye'ye getirildiğini ve bunların bazılarının ne yazık ki satışta olduğunu da belirttiler. Microsoft Yardım Hattı'nı arayarak elinizdeki hatalı üretim klavye setlerini ücretsiz değiştirebilirsiniz. Bunun için aramanız gereken telefon: 0212 - 3366 999
Son olarak, ürünleri bu kadar kolay karalamanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Hatalı ürünlerinizde satın aldığınız bilgisayarcı kadar, dağıtıcı firmaların teknik servislerini ve hatta varsa üretici firmanın Türkiye ofisini rahatsız edebilirsiniz. Bu tip durumlardaki tecrübelerinizi forum aracılığıyla bizlerle paylaşırsanız, ve bunu (elbette x ürün berbat, x firma rezil, x dergisi çok kötü) şeklinde sadece söyleyene mana ifade eden şeylerle değil, kendinize yakıştıracağınızı umduğum nezaketle yaparsanız, eminim hayatta da daha mutlu olursunuz.
teşekkür ederimtuncab[alıntı="Aytun Çelebi'nin https://www.chip.com.tr/forum/mi ... lavye_t14469_2.html adresindeki mesajı"]Merhabalar,Lütfen bu mesajı okuyun.Hatta mümkünse bu mesajın olduğu konudaki mösajları tamamen okuyun.Zaten bu arkadaşın sorunu da hatalı serideki bir ürünü kullanmak hatırladığım kadarıyla.Multimedya performansıyla oyunun hiçbir alakası yok. Oyunlar için çapraz koşup şut atmak bir ölçüt sayılamaz, en azından testlerde. Zira donanım testlerinde, labaratuar şartlarını yerine getirerek, her ürüne aynı ölçümleri yapmanız gerekiyor. Elbette ki ayrıca bu klavyeler denenerek ayrı bir kullanım puanı oluşturuluyor, ancak bu dediğim şekilde yapılamadığından çok düşük bir yüzdeyle etki ediyor.
Microsoft'un Wireless Comfort Edition serisi konusunda bana ulaşan çeşitli şikayetler sonrasında, Microsoft Türkiye ile görüştüm ve bu klavye modelinin bir serisinde hatalı üretim olan klavyelerin de (sadece bir parti olduğunu belirttiler) Türkiye'ye getirildiğini ve bunların bazılarının ne yazık ki satışta olduğunu da belirttiler. Microsoft Yardım Hattı'nı arayarak elinizdeki hatalı üretim klavye setlerini ücretsiz değiştirebilirsiniz. Bunun için aramanız gereken telefon: 0212 - 3366 999
Son olarak, ürünleri bu kadar kolay karalamanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Hatalı ürünlerinizde satın aldığınız bilgisayarcı kadar, dağıtıcı firmaların teknik servislerini ve hatta varsa üretici firmanın Türkiye ofisini rahatsız edebilirsiniz. Bu tip durumlardaki tecrübelerinizi forum aracılığıyla bizlerle paylaşırsanız, ve bunu (elbette x ürün berbat, x firma rezil, x dergisi çok kötü) şeklinde sadece söyleyene mana ifade eden şeylerle değil, kendinize yakıştıracağınızı umduğum nezaketle yaparsanız, eminim hayatta da daha mutlu olursunuz.