Sony Vaio i3 işlemci 2310M 2.1GHZ 1 gb paylaşımlı ekran kartı 4gb ram laptop satın aldım bu laptopla yeni çıkacak battlefield 3 ve call of duty mw 3 gibi oyunları rahatlıkla oynayabilirmiyim ? Donanımdan pek anlayan birisi değilim ilk defa laptop aldım ram falan alayımmı ekstradan napayım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yeni laptop aldım oyunlar için donanımı nasıl?
Off ram falan alsam ekran kartını yükseltsemdemi açmaz kötümü yaw o kadar
Ekran kartı paylaşımlı ve bu oyunlar için büyük bir dezavantaj..Günümüz oyunlarını oynatır oynatmasına ama ne denli zevk verir orası meçhul..Arkadaşların da dediği gibi almadan önce danışsaydın senin için daha iyi olurdu.Neyse hayırlısı olsun diyelim.
Fiyatı uygun 1.3 milyara kadar hangi laptopu tavsiye edersiniz peki geriye iade edebiliyorum. Oyun oynamak istiyorum en güncel olanları
O laptopla oyun oynayamazsın. Arkadaşlara katılıyorum almadan önce danışsaydın keşke. İade eder yenisi alırım diyorsan TAVSİYEM budur.
Öncelikle hepinize teşekkürederim bana tavsiye verdiğiniz için. Uzun araştırmalarım sonucu Asus marka i5 4gbram 1333 mhz gt 540 + intel hd ekran kartı 320 gb hd laptop satın aldım bugün. Bu sefer doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. İyi ki varsınız chip forumseverleri