Yeni MSN'ni ilk siz kurun...
geoForuma az mesaj atmışsın ama yaklaşık 1 senedir üyesin. Sürekli forumu takip etmişmisindir bilmiyorum ama şunları söylemek istiyorum:1. Forum içerisinde teşekkür butonu ve Uzmanına Sorun dışında rep sistemi bulunmuyor. Yani sana teşekkür eden arkadaşların teşekkürleri sadece bu konu içerisinde kalacak. Profilinde veya attığın mesajlarda yer almayacak.
2. Forumun seviyesini bu tür isteklerle bozmayın lütfen. Tamam, güzel bir paylaşım. Beta olsa bile işine yarayanlar olacaktır. Ama "Bi'şey değil :)" benzeri bir ifadeyle insanları teşekkür etmeye zorlamak hem yanlış olur, hem de forumun kalitesini düşürür.
tuncabtuncab, herkes kendince davranıyor işte, burada bu arkadaşımızı eleştirecek bir nokta göremiyorum şahsen. MSN paylaşımına gelince... BETA'lara ne kadar sıcak baktığımı arkadaşlar bilir, yine de sağol.geoForuma az mesaj atmışsın ama yaklaşık 1 senedir üyesin. Sürekli forumu takip etmişmisindir bilmiyorum ama şunları söylemek istiyorum:1. Forum içerisinde teşekkür butonu ve Uzmanına Sorun dışında rep sistemi bulunmuyor. Yani sana teşekkür eden arkadaşların teşekkürleri sadece bu konu içerisinde kalacak. Profilinde veya attığın mesajlarda yer almayacak.
2. Forumun seviyesini bu tür isteklerle bozmayın lütfen. Tamam, güzel bir paylaşım. Beta olsa bile işine yarayanlar olacaktır. Ama "Bi'şey değil :)" benzeri bir ifadeyle insanları teşekkür etmeye zorlamak hem yanlış olur, hem de forumun kalitesini düşürür.
Beğeneceğinizi umarım... Beta da olsa işe yarıyor. bir hatasını pek görmedim ben betaların..
tartışmada başlatmak istemiyorum...
arkadasım beta aylardır var biliyosun demi
ya ne tuhafsınız siz böyle. üye olduğum bir başka forumda bir sistem mühendisi sundu bu linki. daha çıkalı bir kaç saat oldu. alın ilk siz deneyin dedi.Herks minnettar, herkes şükran.
bende sizlerle paylaşmak istedim aynı linki. öküzün altında bu buzağa aramalar niye onu anlamadım gitti. isteyen kullansın, istemeyen kullanmasın. zorla yükleyin mi diyorum? beta olduğuda belli linkte. bana hala tutmuşsunuz bu beta. hadi ya! bilmiyordum valla.
aylardır var diyen arkadaşım, bu 8.5.. farklı oluyor önceki betalardan. anladı? yoruldum yaa...
Merhaba
Neyse arkadaşlar tatsızlığa gerek yok.Sayın "geo" size de paylaştığınız için Teşekkürler.Ama şunu da söylemek istiyorum ki Live 8.5 Beta aylardır var.Yani sistem mühendisi yalan söylemiş.Heralde yeni öğrenmiş olmalı.Ya da forumda hiç geçmemiştir o da yazmıştır.
valla helal olsun o zaman diyeyim.