Yeni Nesil MMOFPS Phantomers!

Peyman7
21-12-2015, 17:54   |  #1  
Peyman7 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Herkese selam,  Phantomers’ı oynayabileceğim bi FPS oyun ararken keşfettim. NTTGame’in yayınladığı açık beta bir oyun. Yeni nesil MMOFPS olduğunu söylüyorlar ki oynanış şekli, özelliklerine baktığımızda haklı gibiler.  

Oyunda birden fazla karakter bulunuyor. Her birinin farklı özellikleri ve yetenekleri var. Drone kullanabiliyorsunuz, blast sensor ya da tuzak niyetine oyundaki önemli noktalara akıllı silahlar kurabiliyorsunuz. Böylece karşı tarafa fazlasıyla sıkıntı vermiş olurken, takımınızın da daha rahat kazanmasını sağlıyorsunuz. Bunların yanı sıra 3 adet de silah seti yapılabiliyor. Silah seti demişken, oyunda aldığınız silahlar kalıcı. Maç yaptıkça gold kasılıyor ve bu goldlarla silah alıyorsunuz. Aynı zamanda bu silahlar upgrade edilebiliyor. Yine maç yaptıkça hem karakterinize exp kasıp level atlıyorsunuz hem de silahınıza exp kasıp, silahın bi üst modelinin açılmasını sağlıyorsunuz. Her silah için aşağı yukarı 6 özel yükseltme seçeneği var.  

Geçtiğimiz günlerde bir turnuva düzenlediler. Daha dogrusu bu 2. Ödüllü turnuvaları. 5000 TL para ödülü dağıttılar. Bi önceki turnuvada da takımlara oyuncu ekipmanları falan dağıtmışlar. Yani hem oynayarak keyif alıyorsunuz ki gerçekten keyifli bir oyun, hem de bu şekilde turnuvalarla ödül kazanıyorsunuz.  Oyunun sitesi (https://phantomers.nttgame.com) üzerinden Türkçe rehberlere göz atabilirsiniz. Eminim oynayınca siz de keyif alacaksınız.

Bi tane de tanıtım videosu ekleyeyim, youtube kanallarında buldum.

https://www.youtube.com/watch?v=pSaf0s2M44M