Yeni Nesil Yapay Zeka Tabanlı Yüz Tanıma Cihazı

Turkbiyometrik
21-10-2024, 10:46   |  #1  
Turkbiyometrik avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2023

Yapay zeka tabanlı güvenlik çözümlerinde küresel lider olan Suprema, Güvenlik çözümlerinde devrim yaratan yeni nesil yüz tanıma cihazı BioEntry W3 tanıttı.

Yapay zeka ve derin öğrenme algoritmalarıyla donatılan bu cihaz, NPU desteği sayesinde 0,2 saniye gibi kısa bir sürede kimlik doğrulama yapabiliyor. Kimlik doğrulama verilerini uçtan uca gerçek zamanlı olarak işleyerek, cihaz ağ bağlantısına olan bağımlılığı ortadan kaldırarak ve gecikmeyi azaltmaktadır. Hızlı ve doğru yüz tanıma sağlayarak güvenlik ve erişim kontrolü alanında çıtayı yükseltiyor. 

Kompakt ve şık tasarımıyla dikkat çeken cihaz, hem güvenliği artırıyor hem de kullanıcı deneyimini optimize ediyor. Template On Mobile (ToM) teknolojisi sayesinde ise veriler harici sistemlerde saklanmadan mobil cihazlarla güvenli erişim imkanı sunuyor.

Su, toz ve aşırı hava koşullarına karşı IP67 ve IK08 sertifikalarına sahip dayanıklı tasarımıyla dış ortam koşullarında bile çalışabiliyor. PoE(Ethernet) desteği sayesinde kurulumu kolaylaştıran cihaz, 150.000 kullanıcı kapasitesiyle geniş çaplı projelerde etkili bir çözüm.

Suprema Inc. CEO'su Hanchul Kim, "BioEntry W3, yüz doğrulama teknolojisinde önemli bir sıçramayı temsil eden geleceğe dönük bir çözümdür." dedi. 

Cihaz, yüksek güvenlik standartları ve kullanıcı dostu özellikleriyle erişim kontrol sistemlerinde yeni bir dönem başlatmış görünüyor.

Son Düzenleme: Turkbiyometrik ~ 21 Ekim 2024 10:50 Neden: