Yeni NFS halkası çok yakında sizlerle!

CHIP Online
30-07-2008, 16:29   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Need for Speed serisinin son halkası Undercover yakında fanları ile buluşuyor. Peki ama ne zaman?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Yeni ... -sizlerle_8006.html

Electronic Arts yapımı Need For Speed serisinin yeni halkası yakın bir zamanda hayranları ile buluşacak. Firmanın Vancouver stüdyosunda geliştirilen oyuna dair ilk video internete sızdı.

Oynanış tarzı olarak Need for Speed: Undercover serinin geri kalanı ile uyum içerisinde olmayacak. Oyun, daha derin bir senaryo ve özgür bir oynanışın yanında görev bazlı bir ilerleyiş sunacak.

Oyunun videosundan da anlaşıldığı gibi çıkış tarihi olarak 18 Kasım gösteriliyor. Arcade serisinin yeni halkası yüksek bir ihtimalle PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek.

Tüm konu: Yeni NFS halkası çok yakında sizlerle!

İzleyin: NFS Undercover yolda!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En son Need for Speed oyununu nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı?

Kapalı Hesap (53751)
30-07-2008, 16:43   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj

Oynayamadık ki Carbon'u rahat oynatan bir PC ProStreet'ide rahat oynatacak dendi ama hiçte öyle olmadı...

bektash
30-07-2008, 16:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Kendi yapıtım çeşitli Modlar ile Prostreet dahada zevkli oldu :) Ben istedigim verimi aldım . Undercover'ı ise artık incelemeye aldım denebilir.

gergr
30-07-2008, 17:48   |  #4  
Yeni Üye
29 mesaj

Ben hiçç beğenmedim prostreet i Ahh nerde o most wanted günlerii!!!!

SaGoPa KaJMeR.
30-07-2008, 19:26   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
gergr
Ben hiçç beğenmedim prostreet i Ahh nerde o most wanted günlerii!!!!
Kesinlikle Pro street İnarırmısınız. Aldıgım gün ilk bölümünü Oynadım Oynadıgım Gibi kaldırdım. Nerde O Most wandet Umarım Cıkacak Olan Undercover Daha güzel olur most wandet'ı aratmaz inşaalah :))   

uGuR.uK
30-07-2008, 19:56   |  #6  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

most wanted'dan sora kötüledi EA, carbon'uda oynadım bitirdim oda fena degildi ama MW gibi sürükleyici ve güzel olamadı. prostreet zaten yükledim bi yarış yapıp sildim. bu oyundan baya beklentim var ki olmalı artık yoksa EA'nın nfs serisini geri getirmesi cok zor. ama kendileri kaşında, normalde bikac yılda cıkardıkları NFS oyunlarını fifa gibi her sene yapmaya karar verdiler ve bole baştan savma oldu işte...

XxXDaRKoXxX
30-07-2008, 20:35   |  #7  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

Sistemim zaten yetmeyecektir. O zaman sorun yok oyunu siz düşünün. Ben nasıl olsa oynayamıcam :D

Şaka maka ben yeniden MW yüklemeyi düşünüyorum. Aslında Carbon'da yüklerim ama CD si bozuk Gülüş

shyla48
30-07-2008, 22:32   |  #8  
Taze Üye
2 mesaj

bencede arkadaslarım nerde o msowandet günleri hele su sonlarda cıkan fordun uzun bi arabası warya  onu bi gelsitrince polısler 5.sviyed olun ca off onalrdan kaç mak ne zevkli olurduuu:D

qazx
30-07-2008, 22:34   |  #9  
Yıllanmış Üye
560 mesaj

EA games bu oyunda NFS nin tarzını tamamen değiştirip işin içine değişik aksiyonlar ve görevler katmışa benziyor.
Umarım bu tarz tutar ve devamı gelir.Aksi halde prostreet faciasıyla yara alan NFS serisi THE END diyebilir.

frozen
31-07-2008, 01:41   |  #10  
frozen avatarı
Yıllanmış Üye
776 mesaj

Sanırm GTA nın tutmasıyla birlikte EA da bu tarza kaymaya başladı.
Pro Street i aldığım gün bitirdim kaldırdım ve tüm arkadaşlarıma zamanınızı harcamayın dedim. Ki öylede Çabucak biten bir oyun, kurgu zayıf. Komik hatalarla dolu. Race Driver Grid i daha çok beğendim. NFS de Street King olmuşum ama podyumda hala eski Street King çıkıp avaz avaz bağırıyor. Küçücük bir takla atıyorum ve düz düşüyorum, hop Race Over. Delirmemek elde değil. Bir kaç kez de mantıken kırılması gereken bir direğe çarparak yarış dışı kaldım. Yani EA gibi bir şirketin bu tip şeylere özen göstermesi gerekir. Bu kadar basit olmamalı.

Fattur
31-07-2008, 16:52   |  #11  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

Güzel birşeye benziyor pro Stretti oynamadım ama (daha doğrusu demosunu oynadım) bana pro street sanki daha çok porshe uncheled(artık tam hatırlamıyorum adını) havasını verdi.
Ama bu oyun güzel olacağa benziyor.