çatışma tarzı ajanlıkta olabilir bu sıra oyun arıyom bütün oyunlar bitti insan sıkılıyo ister istemez.şöyle çok iyi bişey oyunvarsa iyi olur
yeni oyun aranıyor
istediğin türlere göre en iyi oyunlar death to spies(oynamadım ama oynayanlar memnun),rainbow six,crysis,godfather 1-2,stalker .... vs. eğleceli ve sürükleyici oyunlardandır.
splinter cell:conviction'ı tavsiye ederim.gerçekten güzel bir oyun.
cod mw2 yi tavsiye ederim süperbirşey oynamadıysan birde şunlar var;
battlefield bad company2,mohaa,red alert 2 var
commandos strike force bir ajan,sniper,komandonun 2. dünya savaşında cephenin gerisinde görev yapıyolar cok güzel ama
splinter cell:conviction.cod mw 2 bitirdiklerimin ara sında olanalr. battlefield bad company2 alamada biraz terredütüm var mw 2 değildir diye. belki o olabilir.commandos strike force grafiği berbat bi oyuna benziyo.sniper, güzele benziyor.,mohaa çook kötü berbat.read alet strateji tarzım değil.rainbowsix bitirdim .godfather 1-2 pek beğenmedim. stalker zombili.
sonuç olarak battlefield bad company2 ve snaper olabilir
YARDIMLAR İÇİN TEŞŞEKÜRLER
nasıl unuttum prince of persia serilerini... :) tavisye ederim
splinter cell:conviction.cod mw 2 bitirdiklerimin ara sında olanalr. battlefield bad company2 alamada biraz terredütüm var mw 2 değildir diye. belki o olabilir.commandos strike force grafiği berbat bi oyuna benziyo.sniper, güzele benziyor.,mohaa çook kötü berbat.read alet strateji tarzım değil.rainbowsix bitirdim .godfather 1-2 pek beğenmedim. stalker zombili.Splintercell convictiona sakın bulaşma tarihin en dandik oyunudur kendisi.
sonuç olarak battlefield bad company2 ve snaper olabilir
YARDIMLAR İÇİN TEŞŞEKÜ