[yeni özel.ile karş.]Avira Antivir 9
Teşekkürler... Ücretsiz antivirüslerin içinde 1 numara Avira Antivirdir.
avast ya da avg diyenler. Ya bi gidin yaaa.
Son Sürümü kurdum ve ilk izlenimlerimi paylaşayım.
* Arayüzde ufak tefek farklılıklar yapılmış güzel olmuş
* Bilgisayarı ilk açarkenki çıkan avira logosunun süresi indirilmiş. Böylece daha seri açılıyor.
* Sistemi tarattım ve eskisinden biraz daha hızlı taradı.
* Güncellenen database ile eskiye nazaran daha çok zararlıyı tanıyor.
lisanslı antivirüs almadan önce free avira kullandım.sitesinden de seriali güncelleyerek uzun süre ücretsiz kullanmıştım.
avg ve avast antivirüs bile sayılmamalı :)
ahmeyt05Avira çok iyi deniliyor ama bedava sürümüyle paralı sürümü arasındaki farklar öyle önemsenmeyecek cinsten değil. Avira'yı da parayla alamayacağım için kullandığıma devam.Ahmet kardes oradaki bazi özelliklere bakarak yanilgiya düsme.
Güvenlik duvari eksigi ve HIPS korumasini kendin bedavadan sagliyabbilirsin Commodo yaklasik 10 mb ramle pcyi kasamdan bunu sagliyor.
Spybot bagisiklama özelligide bir diger eksigi kapiyor.
Neticede her özellik yararli diye bir sey yok.
Zaten veritabani olarak pro ile ayni database kullaniyorlar.
ben avira kullanıyorum ama hep güvenlik uyarıları çıkıyo ve ben bunun tam olarak nasıl kullanıldığını anlamadım sizce nedenn????birde aviranın türkçe yaması var mı ??? (acil!!!)
yardımcı olursanız sevinirim.
@ibrahimmaç
Arkadaşım ben avira kullanmıyorum fakat sitesini ziyaret ettiğimde, orada programı indirirken Türkçe dilini seçerek indirin diyor. Sen ya dilini seçmedin o da İngilizce indirdi ya da aviranın resmi sitesinden indirmediysen programı(paylaşım forumlarından falan aldıysan), dil seçme şansın olmamış olabilir. Ama programın ayarlar(settings) bölümünde dil ayarı var mı bir bakmak, incelemek lazım. Benim tahminim programı kaldırıp resmi sitesinden Türkçe dilini seçerek indirmen, yeniden kurman gerekecek. Ama programı kullanan birinin cevabını beklersen daha iyi olabilir.
Avira nın Türkçe dil seçeneği yok maalesef.Fakat Türkçe olmaması kullanımı açısından bir zorluk çıkarmıyor.Yani kullanımı gayet kolaydır...
ingilizce ama hiç bir zorluğu yok arayüzü çok anlaşılır
mustafa_kocaklisanslı antivirüs almadan önce free avira kullandım.sitesinden de seriali güncelleyerek uzun süre ücretsiz kullanmıştım.evet katılıyorum sözlerineavg ve avast antivirüs bile sayılmamalı :)
bendelisansli internet sec. avira 9 var virus problemim kalmadi ve kullanimi cok kolay.Tavsiye edilir.
Phantom26Avira nın Türkçe dil seçeneği yok maalesef.Fakat Türkçe olmaması kullanımı açısından bir zorluk çıkarmıyor.Yani kullanımı gayet kolaydır...Hmm, evet. Ben avastla karıştırdım sanırım.
nevransen ıyısını ıstıyrsanz g-data ınternet securıty 2009 %99.8 vırus bulma basarısıBütün virüslerin %99,8 i değil, ayrıca diğer güvenlik paketleri de o civarda bir başarıya sahip, chipin ocak sayısında bir test vardı diye hatırlıyorum.
testlerde iyi sonuçlar lamış ama karpersky yetiyor
ya ben eset smart security kullanıyorum da lisansımın süresi haziranda bitecek sizce avira mı daha iyi eset mi???
fullspeed10ya ben eset smart security kullanıyorum da lisansımın süresi haziranda bitecek sizce avira mı daha iyi eset mi???Avira Açık Ara İyi Bence...
fullspeed10ya ben eset smart security kullanıyorum da lisansımın süresi haziranda bitecek sizce avira mı daha iyi eset mi???bende eset kullanıcılarından biriyim uzun zamandır kullanıyorum avirayı denedim bende hayet kullanışlı bir program ama seç dersen ben eset derim güvenlik duvarı antispam antispayware özelliği ile komple bir program esetin lisansını bulmak kolay nette bence düzenini hiç bozma