yeni pc aldım yorumlarmısınız?
3850 ile COD7 de fullde açarsa şükret xD oyunu o ekran kartı ile full ayarlarda akıcı oynamak için videoya alıp o videoyu bi 10 kat hızlandırıp izlemek gerekir... oynanmıcak derece kasar... Low da oynatır ama çözünürlüğün çok yüksek olmamamsı lazım 1680x1050 de oynatır heralde ama pek akıcılık bekleme... mediumda oynatır heralde 1680x1050 çözünürlükte :D
Can You Run It ? ten bakabilirsin :D hepsinden yeşil alıyorsa rahatlıkla oynatır ama ayarları çok açmamamk kaydıyla :D
Crysis Warhead( medium 1024x768 AA kapalı), COD6, NFS serisi ( shiftte bazen kasabilir ), M&B Warband, Age Of serisi, Grid, SplitSecont Velocity i rahatlıkla oynayabilirsin.. ama ayarları çok açmadan... bazılarında Full açabilirsin ( NFS Und 2 mesela yada MB Warband... ) ama fps 30un altına düşerse ayarları düşürmen gerekir..
neden diretiyosun ki bu kadar bunu almakta? ileriye yatırım istiyorsan hiç yoktan 5770 al yanına bi tane daha alır CF falan yaparsın. Ayrıca 3850 seni 3 4 sene falan götürmez.max 2 sene sonra oyunlardan verim alamamaya başlicaksın.
o aldığını da 2 sene kullansan 4 sene boyunca doğru dürüst keyif almadan oyun oynicaksın demek oluyo bu. senin bilceğin iş. Bana göre saçma bi fikir.
kısacası sisteminin ileri dönük olması bakımından aşağıdaki gibi düşünüyorum :D
işlemci: 2sene sonra değişmesi gerekebilir
anakart: iyi 3yıl kullanırsın :D sonrasında değişir
ram:iyi rahatlıkla 2yıl kullanırsın ileride bi upgrade yaparsın yada yeni sistemle beraber dha iyi bşe alablrsn
ekran kartı: ileri döneük değil... güncel oyunları High ta açamaz en kısa zamanda değişmeli
HDD: iyi ileri dönük... en kısa zamanda raid yapabilirsen hiç kaçırma raid 0 kur :D
kısacası sisteminin ileri dönük olması bakımından aşağıdaki gibi düşünüyorum :Dkatılıyorum ve işlemciyi değiştirceği zaman anakartı da değiştirmek zorunda kalıcak çünkü yeni i7 lerin soketleri farklı ve sonrakiler de farklı olucaktır. Bu da demek oluyo ki yeni bi bilgisayar alıcak. işlemci anakart ve ekran kartı. hdd ve ram e lafım yok ama gerisi ölü yatırım.işlemci: 2sene sonra değişmesi gerekebilir
anakart: iyi 3yıl kullanırsın :D sonrasında değişir
ram:iyi rahatlıkla 2yıl kullanırsın ileride bi upgrade yaparsın yada yeni sistemle beraber dha iyi bşe alablrsn
ekran kartı: ileri döneük değil... güncel oyunları High ta açamaz en kısa zamanda değişmeli
HDD: iyi ileri dönük... en kısa zamanda raid yapabilirsen hiç kaçırma raid 0 kur :
1.250 TL'lik sistem bu kadar iyi diyorsan millet enayimi 2.000-3.000 TL bayılıyor. Kötü demiyorum iyi değil. Anla artık. O fiyata başka bi sistem toplarım konu açıp karşılaştırırsın anlarsın o zaman ne demek istediğimi. FPS'nin ne olduğunu bilmeden nasıl iyi ve kötü ekran kartını kıyaslıyorsun onu hiç anlamadım zaten.
30-35 FPS'nin altında adam gibi oyun oynamayı bekleme.