YENİ BİLGİSAYAR ALDIM ÖZELLİKLERİ ŞÖLE
AMD phenom ıı x4 945 3.0 ghz
gigabyte GA-890GPA
kınston 4 gb 1333 mhz hyperx ram
power color atı hd5550 1gb 128 bıt ekran kartı dx 11 destekli
400 w kasa
samsun dvd rw
ayrıca 27 inc full hd monitör
yeni pc im nasıl lütfen bakın
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
90 mesaj
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
Güzell :)
Monitor ayrı bi güzelmiş.
Yıllanmış Üye
115 mesaj
fil+serçe+kurbağa+at dördünü birleştirmissin ortaya anca ucube çıkar. 27 inç monitor ve 5550 ekran kartı hadi ya bunu nasıl HD olarak kullanacaksın. ayrı psu yetersiz. kingstonlar artık 1 numara değiller daha iyi ama daha ucuz ram ler piyasada var ayrı daha düşük volt ile çalışanlar. oluşturduğun sistemde film izleyebilirsin. o kadar.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Cocuklukmu desem simariklikmi desen ya almissin iste yani olay bitmis bunu burda sormanin mantik ve amaci nedir ?
Gideceksin bu sistem iyi degilmis beni kandirdiniz baskami alicam diyeceksin ?
Allah askina Chip yönetimi su konu kirliligi ve su sacmaliklari silin biraz ilgilenin ya Forum iyice costu bu aralar.
Cocuklukmu desem simariklikmi desen ya almissin iste yani olay bitmis bunu burda sormanin mantik ve amaci nedir ?vatandaşın, zayıf gördüklerini geri vermek gibi durumu varsa konu açamazmı.konu açılırken sizlerin oluru şart olsun o zaman.
Gideceksin bu sistem iyi degilmis beni kandirdiniz baskami alicam diyeceksin ?
Allah askina Chip yönetimi su konu kirliligi ve su sacmaliklari silin biraz ilgilenin ya Forum iyice costu bu aralar.
forumun yardımı ve iyiniyeti nerede kaldı.
örnek; psu yu kimse beğenmedi gidip geri verse sizin zararınız ne olur.
konu ne kadar gereksizse sizin tepkinizde o kadar gereksizdir....
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
vatandaşın, zayıf gördüklerini geri vermek gibi durumu varsa konu açamazmı.konu açılırken sizlerin oluru şart olsun o zaman.Laf ola torba dola hesabi.
forumun yardımı ve iyiniyeti nerede kaldı.
örnek; psu yu kimse beğenmedi gidip geri verse sizin zararınız ne olur.
konu ne kadar gereksizse sizin tepkinizde o kadar gereksizdir....
Forumun kalitesini iste bu tarz mantiksizlar yok ediyor nasil bir magazada ben psuyu begenmedim geri alind iyecek acaba ?
Almadan sorsa yardimci herkez olur ama alinmis bitmis olayin davasi ne ?
Forum kurali geregi bir sey demiyorum ama ben tepkimin dogru olup olmadigini sizden iyi biliyorum ve size soracak degilim burda birde mantik dersi vermiyecez kimseye.
Laf ola torba dola hesabi.yok.. almıyayım mantık dersi.zamanında çokça felsefe-mantık-sosyoloji dersi aldım....netekim devri öğretisi beni bozar.
Forumun kalitesini iste bu tarz mantiksizlar yok ediyor nasil bir magazada ben psuyu begenmedim geri alind iyecek acaba ?
Almadan sorsa yardimci herkez olur ama alinmis bitmis olayin davasi ne ?
Forum kurali geregi bir sey demiyorum ama ben tepkimin dogru olup olmadigini sizden iyi biliyorum ve size soracak degilim burda birde mantik dersi vermiyecez kimseye.