slm bilg hakkında çok bi fikrim yoktu laptop varken sadece iş için kullanıodum ofis messenger fln:) artık öğrenmem gerekio ve yavaş bilg çok sıkıldım die hem uygun fiyatlı hemde güzel bi bilg topladım. daha dilinden tam anlamasam da uğraşıorum:):)incelerseniz sevinirim bi de alalı bir ay oldu birden yavaşladı neden olmuştur??
AMD PHENOM X3 TRIPPLE CORE 8750
ASUS M3N78-VM N8200/S940/DDR2/PCI-E
KİNGSTON 2GB 800MH DDR2 PC6400 X2
SAPHIRE ATI 3850 256 BIT 512 MB
SEAGATE 500 GB 3.5' 7200 SATA
ATX-BOOST VK-310 250W
SAMSUNG 22' LCD 2233SN 5MS
PCI-S-LINK SL-25B İNTERNAL
xp kuruldu çünkü basit programları kullandım bugüne kadr bu işi öğrenmeye yeni yeni başladım. mesela bilgcı dediki kasa ısınabilir fln??
yeni pc özellikleri
bu sistem 250w lık dandik bir kasaya emanet edilir mi ? akasa zen 450w modelini edinebilirseniz çok iyi olur
http://www.exa.com.tr/gigabyte/k ... _gzx3-336-3484.html
akasa zen 450w yada bunu alın monitörü de 2253 bw yapın
yaa monitörü 2253 demiştim zaten almaya bi gittik elimizde bu vardı piyasada bulamadık fln dediler mecbur kaldım sinir oldum ama aldım. bide kasa da birz ses çıkıo zamnla ısınma fln sorun çıkarır mı?
250watt olduğuna eminmisin 250watt ile çalışması imkansız eğer kasanın arkasında kablonun girdiği yerdeki yazıyı okuduysan orası aldığı watt dır. Kasanın içindeki kutudan bakacaksın.
Sistem iyi fena değil. Birden yavaşlamasıyla bilmiyorum demişsin oradan yola çıkarak söylüyorum bir sürü program yüklediysen başlangıçta çok program açıyordur ve ramden yiyordur bu yüzden yavaşlamış olabilir. Eğer gerçekten 250watt ise power düşük olduğu için bilgisayar zarar görmüş olabilir.
ok çok teşekkürlerr.linkteki kasa güzel gerçekten daha yeni aldım bunu biraz kullannıım öle alırım kısa süre içinde tekrr masrf olmasın:):) ama inş bilg yavaşlamsı programlardandır ram yiyo demişsiniz oda olabilir çünkü 3.25 gösterio.hala tam anlamıorum ama kurcalıorum işte.oyunlar nese de programlar bezdirdi...
fazla gecikmeden önerdiğim 400w kasayı al yoksa senin psu sorun çıkartabilir haberin olsun, sistemine yazık edersin.
yya yazık edersin diosun ya nolurr?